Du er her: Aarhus BSS Om Aarhus BSS Nyheder

Nyheder

Sanne Wøhlk

15.12.2015 | Forskningsnyhed

Affald i fokus for million-projekt på Aarhus BSS

Affald er fascinerende, synes Sanne Wøhlk. Hun er lektor i logistik på Aarhus BSS og skal bruge det næste par år på at undersøge mere effektive måder at indsamle og transportere det på. Det Frie Forskningsråd har for nylig bevilget 4,1 millioner kroner til projektet.

15.12.2015 | Videnudveksling

Debat med Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet med ambassadør Peter Taksøe-Jensen i spidsen havde taget initiativ til en debat om økonomisk diplomati i en globaliseret verden. Forskere fra Aarhus BSS og repræsentanter fra erhvervslivet delte ud af deres viden og erfaringer.

Professor Peter Krøjgaard

14.12.2015 | Forskningsnyhed

Ny metode giver nyt vindue til børns hukommelse

Små børn har svært ved at huske deres oplevelser – eller har de? Danske forskere har fundet en ny metode til at undersøge spørgsmålet.

Professor Michael Svarer er ny overvismand fra 2016

14.12.2015 | Forskningspolitik

Michael Svarer er ny overvismand

Finansminister Claus Hjort Frederiksen har udnævnt Aarhus BSS-professor Michael Svarer til ny overvismand. Han afløser Hans Jørgen Whitta-Jacobsen på posten fra 1. januar 2016.

14.12.2015 | Forskningsnyhed

Forskere er tæt på ny vækstmodel for SMV’er

Et fireårigt pilotprojekt, som skal knække koden til vækst og udvikling i SMV’erne, nærmer sig sin afslutning. Nu skal modellen trykprøves og udbredes.

Med ansættelsen af de to prodekaner mangler kun en ny institutleder for Institut for Økonomi og for Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, før fakultetsledelsen er endeligt på plads.

09.12.2015 | Aarhus BSS

De to nye prodekaner er fundet

Ny prodekan for undervisning på Aarhus BSS bliver nuværende studieleder på Juridisk Institut, 46-årige Per Andersen, mens 52-årige Per Baltzer Overgaard fortsætter som prodekan for forskning – en post, han har bestridt siden 2011.

27.11.2015 | Forskningsnyhed

Stemmen fra dybet: Politikeres toneleje er med til at afgøre valg

En dyb stemme og et kraftigt kæbeparti er vigtige aktiver for højreorienterede politikere. For politikere på venstrefløjen gælder det derimod om at have lidt blødere træk. Sådan lyder konklusionen på baggrund af to nye undersøgelser fra Aarhus Universitet. Undersøgelserne tyder på, at fysiske karakteristika har større indflydelse på vælgernes…

25.11.2015 | Forskningsnyhed

Nye metoder i kampen mod posttraumatisk stress

Soldater, der plages af skræmmende forestillinger inden udsendelse til kampzoner, har større risiko for at få symptomer på posttraumatisk stress. Ny viden kan bruges til både screening og behandling af soldaterne.

12.03.2015 | Forskningsnyhed

Nyt forskningscenter vil hjælpe mindre virksomheder med at vokse

Alle er enige om SMV’ernes udviklingspotentiale, og erhvervsfremmesystemet skyder hvert år millioner efter SMV’erne for at styrke væksten. Men reelt er der ingen dokumenteret viden om, hvordan man bedst styrker vækst og udvikling i SMV’erne. Det vil det nye Center for Små og Mellemstore Virksomheder på Aarhus Universitet lave om på - i tæt…

Alle deltagere, der har bestået den afsluttende prøve, kommer til at indgå i en database med link til deres profil og bestyrelseskandidatur. SMV'er på udkig efter nye bestyrelsesmedlemmer kan således søge her.

13.06.2014 | Aarhus BSS

Ny SMV-bestyrelsesuddannelse har ramt et hul i markedet

Ejerledere og bestyrelsesmedlemmer roser AU’s bestyrelsesuddannelse med fokus på små og mellemstore virksomheder, som de mener, i høj grad har ramt et behov hos SMV’erne. Næste hold starter til august.

Viser resultater 81 til 90 ud af 90

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9