Du er her: Aarhus BSS Efteruddannelser MBA

MBA

ET NIVEAU HØJERE

MBA-uddannelsen er en masteruddannelse på kandidatniveau rettet mod medarbejdere i private og offentlige virksomheder og organisationer, der ønsker at styrke deres forudsætninger for at lede og udvikle deres organisation. Deltagerne får en solid erhvervsøkonomisk, organisatorisk og ledelsesmæssig indsigt med teorier, værktøjer og metoder til at analysere og forbedre virksomhedens eller organisationens performance.

Opbygning
MBA-uddannelsen er modulopbygget med en betydelig grad af fleksibilitet. Uddannelsen er som udgangs-
punkt en toårig deltidsuddannelse, der består af seks obligatoriske fag, der afsluttes med et projekt. Dertil kommer to valgfag. Hele MBA-uddannelsen afsluttes en masterafhandling. 

Kompetencer 
Deltagerne tilegner sig en solid erhvervs-
økonomisk, organisatorisk og ledelsesmæssig indsigt og lærer gennem teorier, værktøjer og metoder at analysere og forbedre organisationens præstationsevne. Deltagerne får herigennem det nødvendige viden- og kompetencegrundlag til at kunne varetage ledelsesopgaver i en privat eller offentlig organisation.  

Målgruppe
Den typiske deltager har en mellemlang eller lang videregående anerkendt uddannelse bag sig og har måske allerede en ledende stilling eller er godt på vej til at overtage en sådan stilling. Drivkraften bag en MBA-uddannelse kan også være ønsket om at tilegne sig yderligere viden, indsigt og kompetencer, som kan anvendes til at analysere og løse komplekse organisatoriske drifts- og udviklingsopgaver.

Fakta om MBA

Ansøgningsfrist: 1. maj og 1. december
Studiestart: Medio august
Varighed: 2 år på deltid 
ECTS: 60 point 
Adgangskrav: Bachelor 

Forår 2018
Økonomi (enkeltfag): 19.000 kr.
Økonomi (afhandling): 34.000 kr.
Økonomi (samlet): 205.000 kr. 

Fra og med efterår 2018
Økonomi (enkeltfag): 21.000 kr.
Økonomi (afhandling): 36.000 kr.
Økonomi (samlet): 225.000 kr. 

Book en vejledning

Du kan booke en vejledningssamtale via telefon eller fremmøde. Vi vejleder om uddannelsesvalg, adgangskrav mv. i forhold til din baggrund. Upload gerne dit CV, så vi kan forberede os inden mødet. Har du praktiske spørgsmål om deadlines, priser mv., kan du kontakte Student Services.

Book en vejledningssamtale

Kontakt os

Student Services
Mail: studentservices.bss@au.dk 
Tlf: 8716 4026 (man.-tors. kl. 8-15, fre. kl. 8-14)

Studieleder
John Parm Ulhøi
Mail: jpu@mgmt.au.dk 
Tlf: 8716 5027

Modtag information

Ønsker du en brochure eller mailopdatering om efter- og videreuddannelse?

Nyheder

CEO Michael Grosbøl, Mascot. Photo: Engin Erkus

12.12.2017 | Navne

Education means everything

For Michael Grosbøl, CEO of the successful family-owned company Mascot, education and continuing education are must-haves - both personally as well as in relation to the company. Now he is also the MBA Alum of the Year at Aarhus BSS