Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Sunset Panorama

Mød dine undervisere og din studieleder

Med en MBA hos os får du redskaber, der vil styrke dine personlige og faglige kompetencer, så du kan realisere dine ambitioner – både nu og i fremtiden. Du bliver ligeledes en del af et eksklusivt netværk, med ligesindede på tværs af brancher. Et netværk og et fællesskab, der kan vare hele din karriere.

Vi er en Triple Crown-akkrediteret MBA-uddannelse, der er forankret i forskning fra et top 100-universitet. Det er din sikkerhed for at få undervisning på højeste niveau.

Vores undervisere er nogle af de bedste forskere inden for deres felt, og du vil opleve dem som inspirerende og engagerede i forhold til at give dig de nødvendige erhvervsøkonomiske kompetencer til udvikling, drift og ledelse – kompetencer, du kan anvende fra dag ét i din virksomhed.

Vi glæder os til at inspirere dig.






Mød dine undervisere på de obligatoriske fag



Industriøkonomi

I dette fag vil du blive undervist af Philipp Schröder, der er professer hos Aarhus BSS. Philipp har været en del af Aarhus Universitet siden 1999, og er i dag en aktiv spiller inden for økonomi.
Han har skrevet mange publikationer og står i spidsen for et anerkendt internationalt forskningscenter, der ser på makroøkonomiens mindste dele i ”forstørrelsesglas” og dermed kaster nyt lys over dynamikker i de globale markeder.

Finansiering

Når du skal lære om finansiering, er det lektor Tom Aabo og professor Thomas Kristensen, der underviser. 
Tom Aabo har været hos Aarhus Universitet siden år 2000 og underviser ved at kombinere praksis og teori. Tom samarbejder med store internationale forskere, og de bruger ham ofte til at tale ved konferencer og hjælpe dem med deres forskning.  

Thomas Kristensen kommer med erfaring fra vindenergisektoren og har stor erfaring med at udføre større undersøgelser. Han forsker blandt andet i avanceret og moderne ledelsesregnskab, strategi og ledelsesregnskab og undersøgelse og casestudier. 

Strategi

Strategi

I det obligatoriske fag strategi, er det Ingo Kleindienst, der bliver din underviser. Ingo har været en fast del af Aarhus Universitet siden 2013. Den undervisning, du får på faget, er baseret på både teori og praktisk erfaring fra Ingo.
Ingo er forsker og har fået flere af sine forskningsresultater publiceret i tidsskrifter som International Journal of Management Reviews og Journal of International Management.






Mød dine undervisere på valgfag



Forandringsledelse

Når du skal lære om forandringsledelse er det professor Ingo Kleindienst du vil møde. Han har været hos Aarhus Universitet siden 2013. Ingo har praktisk erfaring med redskaberne, du får på faget forandringsledelse.
Ingos forskning er blevet publiceret i tidsskrifter som International Journal of Management Reviews og Journal of International Management.

Makroøkonomi

Når du skal forstå, hvad makroøkonomiske begreber er, er det professor Bo Sandemann Rasmussen og professor Michael Rosholm, der står i spidsen. Bo har været en del af Aarhus Universitet siden 1986 mens Michael har været her siden 2002. 

Markedsrelationer

I faget markedsrelationer, vil du møde tre undervisere, Klaus G Grunert, Marco Hubert og Hanne Kragh. 

Klaus G Grunert er professor på Aarhus Universitet og har været det i mere end 30 år. Han forsker i forbrugeradfærd, innovation og produktudvikling, markedsstrategi og markedsføring. Han har været gæsteprofessor ved forskellige institutioner rundt om i verden og er medlem af flere redaktioner, som Agribusiness, Journal of Business Research og Jopurnal of Customer Behaviour. 

Marco Hubert er lektor og har været hos Aarhus Universitet siden 2017. Han har udgivet flere peer reviewed publikationer. Den seneste er Are we growing a green generation? Exploring young people's pro-environmental orientation over time. 

Hanne Kragh er lektor og har været hos Aarhus Universitet siden 2008. Hanne forsker inden for områderne organisering af internationale markedsudvekslingsaktiviteter, organisering og ledelse af forretningsrelationer og netværk samt anvendelse af ekstern viden i innovationsprojekter. 

HRM // Organisational behaviour

Carsten Bergenholtz vil give dig redskaber til at genkende og identificere udfordringer i forhold til HRM og organisatorisk adfærd.

Carsten er lektor hos Aarhus Universitet og har været her siden 2015. Han forsker i, hvordan individer og grupper løser problemer, og hvilken rolle feedback spiller. Han har vundet prisen som årets underviser flere gange – en pris givet af de studerende – senest vandt han i 2019 

Den digitale organisation // Digital Innovation

Det er Andrea Carugati og Franziska Günzel-Jensen, der på faget Den digitale organisation vil lære dig at udarbejde strategier ved at bruge teknologier som et aktiv samt arbejde med videnskab på en agil måde. Og på faget Digital Innovation vil lære dig at identificere muligheder for digital innovation, planlægge og implementere digitale innovationer.

Franziska Günzel-Jensen er lektor og har været hos Aarhus Universitet siden 2012. Hun forsker i organisation og ledelse samt entrepreneurship. Franziska har fået udgivet en del publikationer som peer reviewed. Den seneste er Tackling Grand Challenges Collaboratively: The Role of Value-Driven Sensegiving. 

Andrea Carugati er professor og har været hos Aarhus Universitet siden 2007. Han samarbejder tæt med udenlandske forskere, som han også bruger som gæsteforelæsere. Udover sit engagement hos Aarhus Universitet er han også aktiv som bestyrrelsesmedlem. 

Innovationsledelse

Innovationsledelse

Helle Alsted Søndergaard er lektor i innovationsledelse, formand for MBA-studienævnet og koordinator for cand.merc. linjen Innovation Management. Hun har været en del af Aarhus Universitet siden 1996. Hendes forskningspublikationer ligger inden for åben innovation, herunder brug af eksterne aktører for innovation, medarbejder- og brugerinnovation, samt strategier for radikal innovation.
   

Forhandling

Lektor Peter Kesting er underviser på faget forhandling. Han har været hos Aarhus Universitet siden 2008 og forsker inden for organisation og ledelse. Seneste har han udgivet publikationen The interaction between business models and business reality. 

Virksomhedsøkonomi

Når du skal lærer om Virksomhedsøkonomi er det Lektor Hartanto Wijaya Wong og Adjunk Ata Jalili Marand, der står i spidsen.
Hartanto Wijaya Wong har været en del af Aarhus Universitet siden 2010, og han forsker blandt andet i supply chain network design og supply chain risk management.  Han har fornyeligt undersøgt, hvordan man kan designe et mere robust supply chain network og leder i øjeblikket et projekt med titlen ”Towards designing a shockproof supply chain network”.
Ata Jalili Marand har været en del af Aarhus Universitet siden 2015, hvor han var PhD studerende og siden 2018 som ansat. Han forsker i servicedriftsstyring, servicenetværksdesign og køpriser. Han har senest udgivet “Designing a Service System with Price- and Distance-Sensitive Demand: A case study in mining industry”.

Forretningsmodeludvikling

Når du skal lære alt om forretningsmodeller, er det lektor Anna B. Holm, der underviser. Anna har været på Aarhus Universitet siden 2007, og hun forsker i arbejdsliv og arbejdsmarked, forretningsmodeller- og strategier samt medieindustrien. Hun har også udgivet flere peer reviewed publikationer, hvor den seneste er E-recuitment and Selection. 

Business intelligence

Det er Kristina Risom Jespersen, Yana Petrova og Benjamin Dybro Liengaard, der er dine undervisere på faget Business Intelligence. 

Kristina Risom Jespersen er lektor og studieleder for MBA.uddannelsen. Hun har været hos Aarhus Universitet siden 2005. Kristina forsker blandt andet i videnproduktionskompetencer, digitale innovationsstrategier og designbeslutninger for innovaiton-systemer. Hun har også  publiseret forskellige peer reviewed publikationer, den seneste er Crowdsourcing design decisions for optimal integration into the company innovation system. 

Yana Petrova er adjunkt og har været hos Aarhus Unoversitet siden 2020. Hun er også en del af Lund University School of Economics and Management, hvor hun er forsker. 

Benjamin Liengaard er adjunkt og har været en del af Aarhus Universitet siden 2013. Benjamin har en baggrund som sergent i Jægerkorpset, hvor han har været i 3 år.  

Virksomhedens internationalisering

Når du skal blive klogere på interaktionen mellem globaliseringen og virksomheders beslutninger gennem en kombination af økonomiske teorier, evidensbaseret viden og praktiske business cases, er det professor Valerie Smeets, der bidrager med viden hertil. Valerie Smeets har været en del af Aarhus Universitet siden 2016 og hun forsker blandt andet indenfor emnerne mikroøkonomi, International handel og organisationsøkonomi.