Du er her: Aarhus BSS Alumner

Log på

LinkedIn

Alumneportrætter

Hvad betyder alumne?

Bliv medlem af netværket med flere end 18.000 alumner (tidligere studerende), nuværende studerende og medarbejdere fra Aarhus BSS og flere end 10.000 medlemmer fra AU’s andre fakulteter.

Som medlem får du gratis:

Når du er logget ind på netværket, kan du opdatere, hvad du vil modtage under ”Abonnementer” i venstremenuen.

Log på

Opret profil

Bliv medlem af gruppen for Aarhus BSS alumner på LinkedIn her.

Gruppen består af flere end 12.000 alumner og vokser stadig. Hold dig opdateret og del relevant indhold med andre alumner i gruppen. Husk, for at få adgang til alle 28.000 alumner, skal du melde dig ind i alumnenetværket her.

LinkedIn

Læs om hvor andre alumner er henne i dag. Vi har samlet vores portrætter af udvalgte alumner fra Aarhus BSS.

Du kan blandt andet læse om æresalumner, få inspiration fra andre alumner til at bruge dit netværk til at bringe værdi i din karriere eller bliv inspireret til at blive iværksætter. Se alle alumneportrætterne.

Har du selv en spændende historie, eller kender du nogen der har? Så send os gerne et tip.

Alumneportrætter

En alumne er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Se videoen og bliv klogere på den livslange relation, som Aarhus BSS gerne vil dele med dig som alumne.

 

Arrangementer

tor 12 okt
07:30-11:40 | Aarhus BSS, Bygning 2610 (S), Nedre Multisal, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V
Kvinder og karriere 2017
Vice Dean hos Royal Danish Defence College, HR-direktør hos Dentsu Aegis Network og CEO hos Above & Beyond og Danish Diversity Council. Tre titler i toppen af hierarkiet. Tre titler, der tilhører kvinder. Den 12. oktober får du deres personlige karrierefortælling, når vi sætter fokus på kvinder og deres karriere. De personlige historier krydres med relevant forskning på området, når Christina Lundsgaard Ottsen, post doc. hos Psykologisk Institut på Aarhus BSS, giver et bud på, hvordan kultur interagerer med biologi og dermed påvirker vores karrierevalg.
fre 10 nov
07:45-12:30 | Aarhus BSS, Bygning 2610 (S), Nedre Multisal, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V
Om ledelse 2017
Den 10. november 2017 vil seks topchefer tale om deres personlige ledelseserfaringer. De giver deres personlige beretning om ledelse, om hvad de har oplevet, der var svært, og hvad der skabte succes – eller udfordringer. For fjerde år i træk inviterer vi til ”Om Ledelse”, der med mere end 600 tilmeldte er en af de største ledelseskonferencer i Danmark
fre 24 nov
07:30-12:00 | Aarhus BSS, Øvre Multisal, Bygning 2610 (S), Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V
Aarhus BSS HR konference - WorkLifeBusiness
Deltag i HR-konferencen ”WorkLifeBusiness” på Aarhus BSS og få inspiration til, hvordan din organisation kan balancere både resultater og trivsel. Få del i den nyeste forskning om CSR, bæredygtighed og HRM, samt inspiration og praktiske råd fra nogle af Danmarks bedste arbejdspladser.

Nyheder

21.08.2017 | Priser

Samfundskirurg i orkanens øje

Årets alumne er kendt for at være en juridisk ildsjæl, en arbejdshest og en knusende dygtig leder. De egenskaber har Barbara Bertelsen haft rigt brug for i sine foreløbige godt to år som departementschef i Justitsministeriet.

19.06.2017 | Aarhus BSS

Homo Irrationalis – det irrationelle menneske

Alumnenyhedsbrevet mødte professor Dan Ariely, Duke University, til en kort snak om adfærdsøkonomi, og hvad det kan bruges til.

Direktør Danny Kromanne, Jydsk Tagteknik A/S

19.06.2017 | Aarhus BSS

Væk med kuglepennen – frem med tommestokken

En nøglemedarbejders MBA-uddannelse fra Aarhus BSS betød, at virksomheden Jydsk Tagteknik A/S blandt andet lagde hele sin salgsstyrke om. Nu skulle sælgerne først og fremmest være håndværkere. Det gav bonus på bundlinjen.Vil du gerne vide mere?

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores alumneservices.

Kontakt os