Du er her: Aarhus BSS Alumner

Alumner ved Aarhus BSS


Bliv gratis medlem og hold dine oplysninger opdateret, så du kan deltage i events, få netværksmuligheder, nyheder og tilbud (fx gratis adgang til Folkeuniversitetet). Se alle fordele

Hvad er alumnenetværket?
Alumnenetværket har 20.000 medlemmer fra Aarhus BSS. Netværket er for alumner (tidligere studerende), studerende og medarbejdere.


Medlemsfordele

Deltag gratis i en forelæsningsrækkeFolkeuniversitetet

Modtag invitationer til faglige og sociale events samt netværksmuligheder

nyheder og tilbud eksklusivt for medlemmer af alumnenetværket

Bliv del af et eksklusivt netværk af i alt 30.000 alumner, studerende og medarbejdere. 19.000 medlemmer er fra Aarhus BSS

Events for alumner fra Aarhus BSS

tor 03 maj
14:00-17:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygning 2610, Øvre multirum
Digital Talents – Strategic Impact
How can big old companies leverage young digital talents? This question becomes more and more relevant as organization try to leverage digital innovations by transforming the way business is organized.
fre 04 maj
07:30-12:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Alle 4, 8210 Aarhus V, Øvre multisal
HR konference: Organizational Innovation & Entrepreneurship
Deltag i HR-konferencen 'Organizational Innovation & Entrepreneurship' på Aarhus BSS, og få inspiration til, hvordan HR i højere grad kan være en aktiv spiller i forhold til at skabe en entrepreneurship-kultur i din organisation. Hør om den nyeste forskning inden for Corporate Entrepreneurship, og få praktiske råd fra Danfoss, Stibo Accelerator, SkatePro og AU Incubator.
tor 24 maj
08:30-15:45 | Aarhus, Denmark
MatchPoints Seminar 2018 - Velfærdsstaten: Nye løsninger på gamle problemer?
Velfærdsstaten er en af den vestlige verdens største bedrifter. Alligevel står velfærdsstaten over for udfordringer. På MatchPoints Seminar 2018 mødes eksperter inden for en række forskellige områder med ansatte i velfærdsstaten for at undersøge udfordringer med stigende omkostninger og store socioøkonomiske forandringer. MatchPoints 2018 består af en 3-dages faglig konference på engelsk samt et debatarrangement på dansk torsdag aften og en debataften på engelsk i Musikhuset fredag aften. Det er også muligt at tilmelde sig lørdagens konferenceprogram om sociale robotter separat.

Hvad er en alumne?

 

Alumne, sb., fk.
Alumner, pl.

En dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse på Aarhus BSS, Aarhus Universitet


 
Se i videoen hvad det betyder at holde en livslang relation.