Du er her: Aarhus BSS Alumner

Log på

LinkedIn

Alumneportrætter

Hvad betyder alumne?

Bliv medlem af netværket med flere end 17.000 alumner (tidligere studerende), nuværende studerende og medarbejdere fra Aarhus BSS og flere end 10.000 medlemmer fra AU’s andre fakulteter.

Som medlem får du gratis:

Når du er logget ind på netværket, kan du opdatere, hvad du vil modtage under ”Abonnementer” i venstremenuen.

Log på

Opret profil

Bliv medlem af gruppen for Aarhus BSS alumner på LinkedIn her.

Gruppen består af flere end 15.000 alumner og vokser stadig. Hold dig opdateret og del relevant indhold med andre alumner i gruppen. Husk, for at få adgang til alle 26.000 alumner, skal du melde dig ind i alumnenetværket her.

LinkedIn

Læs om hvor andre alumner er henne i dag. Vi har samlet vores portrætter af udvalgte alumner fra Aarhus BSS.

Du kan blandt andet læse om æresalumner, få inspiration fra andre alumner til at bruge dit netværk til at bringe værdi i din karriere eller bliv inspireret til at blive iværksætter. Se alle alumneportrætterne.

Har du selv en spændende historie, eller kender du nogen der har? Så send os gerne et tip.

Alumneportrætter

En alumne er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Se videoen og bliv klogere på den livslange relation, som Aarhus BSS gerne vil dele med dig som alumne.

 

Arrangementer

tir 04 apr
07:30-08:30 | Mediehuset Herning Folkeblad
Tidlig Tirsdag: Stabil drift, vækst og langsigtet succes i en verden der udvikler sig i rasende hast
I stedet for at tale om opgangsledelse versus kriseledelse skal vi tale om professionel ledelse denne Tidlig Tirsdag. Foredragsholder er tidl. CEO i EG A/S, Leif Vestergaard, der synes, det er en misforståelse, hvis man ser krisetider som tid til besparelser og højkonjunktur som tid til investeringer. Professionel ledelse er der konstant behov for.
man 24 apr
13:00-16:00 | Aarhus BSS, Aulaen (A141) Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV
Den offentlige organisation – med omdømmet i behold
Vi har altid vidst det, men det er først for nylig, vi er begyndt at tale om det: At offentlige organisationer har et omdømme, og at et omdømme er noget, som man kan og bør lede. Noget, man skal passe på og beskytte.
fre 28 apr
07:30-12:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygning 2610, øvre multirum
Aarhus BSS HR-konference - RETHINK HR
Disruption, kompleksitet og en ny generation af digitalt indfødte medarbejdere betyder, at HR er under forandring. Få del i den nyeste forskning, og hør om de praktiske erfaringer Dansk Supermarked og Solitwork har gjort sig i forhold til at gentænke HR og blive fremtidens fortrukne arbejdsplads.

Nyheder

19.03.2017 | Aarhus BSS

Sommerfest på Aarhus BSS

Sæt kryds i kalenderen fredag den 18. august 2017, hvor Aarhus BSS endnu engang blænder op for årets sommerfest i Universitetsparken. Ligesom sidste år er der lagt op til en uformel havefest med god stemning og live-musik.

19.03.2017 | Aarhus BSS

Kom og forsk i Aarhus - og tag bare ægtefællen med!

At få en forsker fra udlandet til Aarhus BSS strander ofte på, at forskerens ægtefælle ikke har et netværk eller ikke trives i byen. Derfor har Aarhus Universitet og Business Region Aarhus indgået en aftale om at skaffe job til forskerens ægtefælle.

Jim Hagemann Snabe (t.h.) blev den 31. januar valgt som ny formand for bestyrelsen i Siemens-koncernen. Han afløste Dr. Gerhard Cromme (t.v.). (Foto: www.siemens.com/press).

19.03.2017 | Aarhus BSS

Top-job til Aarhus BSS-alumner

I løbet af de første blot seks uger af 2017 har hele tre Aarhus BSS-alumner præget avisforsiderne ved at indtage topposter i store internationale koncerner.Jobtilbud til alumner

Vil du gerne vide mere?

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores alumneservices.

Kontakt os