Du er her: Aarhus BSS Alumner

Log på

LinkedIn

Alumneportrætter

Hvad betyder alumne?

Bliv medlem af netværket med flere end 17.000 alumner (tidligere studerende), nuværende studerende og medarbejdere fra Aarhus BSS og flere end 10.000 medlemmer fra AU’s andre fakulteter.

Som medlem får du gratis:

Når du er logget ind på netværket, kan du opdatere, hvad du vil modtage under ”Abonnementer” i venstremenuen.

Log på

Opret profil

Bliv medlem af gruppen for Aarhus BSS alumner på LinkedIn her.

Gruppen består af flere end 15.000 alumner og vokser stadig. Hold dig opdateret og del relevant indhold med andre alumner i gruppen. Husk, for at få adgang til alle 26.000 alumner, skal du melde dig ind i alumnenetværket her.

LinkedIn

Læs om hvor andre alumner er henne i dag. Vi har samlet vores portrætter af udvalgte alumner fra Aarhus BSS.

Du kan blandt andet læse om æresalumner, få inspiration fra andre alumner til at bruge dit netværk til at bringe værdi i din karriere eller bliv inspireret til at blive iværksætter. Se alle alumneportrætterne.

Har du selv en spændende historie, eller kender du nogen der har? Så send os gerne et tip.

Alumneportrætter

En alumne er en dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse.

Se videoen og bliv klogere på den livslange relation, som Aarhus BSS gerne vil dele med dig som alumne.

 

Arrangementer

tir 21 feb
17:00-19:30 | Fuglesangs Allé 4, S-building (2620), Upper multi-room
The Founder's Mentality
SOLD OUT // During this exciting talk, New York Time's bestselling author Chris Zook of Bain & Company, and Aarhus BSS Professor René Rohrbeck will explore why profitable growth is so hard to achieve and sustain as well as uncover how to overcome the predictable crisis of growth.
man 17 apr
00:01-23:59 | Aarhus BSS
Job Shadow 2017
Har du lyst til at brande din virksomhed over for potentielle fremtidige kollegaer? Og give en kandidatstuderende indblik i, hvorfor netop dit job er fantastisk? Eller er du alumne og vil bare gerne gøre en forskel for en kandidatstuderende? Så har du muligheden.

Nyheder

10.01.2017 | Forskningsnyhed

Et årligt par-tjek forbedrer parforholdet

Burde vi alle sammen gå til et årligt par-tjek på lige fod med et årligt besøg hos tandlægen? Noget tyder på det. Tilfredsheden med ens parforhold falder, jo længere tid man har kendt hinanden og næsten halvdelen af alle ægtepar lader sig på et tidspunkt skille. Forskning viser nu, at par-tjek kan forbedre kvaliteten i parforholdet.

Thomas Pallesen, dekan på Aarhus BSS.

14.12.2016 | Alumner

Ny strategi – ikke mindst med alumnerelationer

Hvis nogen skulle være i tvivl, så er vi på Aarhus BSS meget begejstrede for vores alumner. I den nye strategi for fakultetet, der træder i kraft ved årsskiftet, og som løber frem til 2020, vil vi nemlig gerne udbygge forholdet til vores eksterne relationer generelt og i den forbindelse har vores alumner en vigtig rolle. I den nye strategi vil vi…

Det kan øge profitten markant at sætte spot på virksomhedens prisstrategi.

13.12.2016 | Kursus

En uklar prisstrategi er gift for forretningen

Hyppige pristilpasninger er gift for virksomhedens langsigtede indtjening, forklarer en af Danmarks førende forskere i prisfastsættelse. Den gode nyhed er, at du med nogle relativt simple tiltag kan øge profitten og mindske presset fra kunder og konkurrenter.Jobtilbud til alumner

Vil du gerne vide mere?

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores alumneservices.

Kontakt os