Dato:
Tirsdag d. 3. oktober 2023
Tid:
08.30 - 16.00
Sted:
Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V. Bygning 2610 (S), øvre multirum
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis
Kontaktperson:
Thomas Rygaard
Aarhus BSS byder atter MBA-alumner velkommen tilbage på MBA ved årsmødet d. 3. oktober 2023
I bedste MBA-stil byder årsmødet på to masterclasses, hvor vi undersøger design og indhold samt de positive effekter af ledelsestræning, og så trykprøver vi om mangfoldighed kommer til udtryk i en forbedret ESG på bundlinjen. Vi lader os desuden inspirere af to alumner, som hver især tager os med på deres inspirerende karriererejse og personlige ledelsesudvikling med afsæt i MBA-uddannelsen.
Årsmødet afsluttes med kåring af ”Årets MBA Alumne”. Prisen uddeles hvert år af studienævnet til en MBA-alumne, der har udmærket sig ekstraordinært.
Vi glæder os endnu engang til at byde jer velkommen til en inspirerende dag med fokus på viden, værdiskabelse og netværk.
Dato:
Tirsdag d. 3. oktober 2023
Tid:
08.30 - 16.00
Sted:
Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V. Bygning 2610 (S), øvre multirum
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis
Kontaktperson:
Thomas Rygaard
Der serveres morgenkaffe og let morgenmad med mulighed for at netværke med de andre deltagere.
Kristina Jespersen, ph.d., associerende professor og studieleder for MBA-uddannelsen, Aarhus BSS, Aarhus Universitet
Anne Bøllingtoft, lektor, Aarhus BSS, Aarhus Universitet
Mange organisationer bruger betragtelige summer - og ikke mindst tid - på forskellig former for ledelsestræning. Det rejser en række interessante spørgsmål som fx om det nytter og i så fald hvordan? Og hvad med selve indholdet af ledelsestræningen – skal der styres efter personlige interesser, virksomhedens præferencer eller hvad er egentligt centralt at holde sig for øje? Og har det en betydning, hvordan selve forløbet er tilrettelagt?
Anne Bøllingtoft er lektor ved Institut for Virksomhedsledelse, Aarhus Universitet. Hendes forskningsområde dækker ledelse, ledelsestræning samt forandringsledelse. Gennem de senere år har Anne deltaget i flere felteksperimenter omhandlende ledelsestræning i forskellige ledelsesstrategier, og bidraget markant til udviklingen af design af ledelsestræningsforløb.
Henrik Lykke Sørensen, Head of PtX Competence Center
Henrik giver os et indblik i PtX Competence Centers arbejde med udvikling af power (vind/sol) projekter. Centrets ansvar er udvikling af corporate PtX strategi, identificere relevante teknologi og branche trends, udvikling af strategisk samarbejde med OEM og kunder indenfor området, udvikling af generiske forretningsmodeller for lokal PtX projektudvikling.
Helle Hegelund, CEO, DGE Danmark
”Følg dit hjerte og vær tro mod dine evner – hvis du ønsker at blive leder eller udvikle dit lederskab” udtaler Helle Hegelund, der er direktør for DGE Danmark og tidligere MBA-alumne fra Aarhus universitet. Hun vil fortælle om hvorfor ledelse er et Hold spil og hvordan hun bliver boostet i ledelsesopgaven. Hun vil også komme ind på de overvejelser der er forbundet med at gå fra mellemledelse til topledelse. Og så vil hun fortælle, hvordan det er at holde fast i en rød tråd og insistere på at arbejde med biodiversitet, klima og grøn omstilling.
Helle Hegelund er Direktør/CEO for DGE Danmark der er et Miljø- og Ingeniørfirma, samt bestyrelsesformand i Nationalpark Mols Bjerge. Hun har tidligere være Direktør/CEO i Kattegatcentret og været selvstændig med egen virksomhed. Hun har gennem en længere årrække været hos NIRAS som Business Unit Director og stået bag etablering af nyt firma i England. Helle er aktiv i IDA Miljø bestyrelse og er i Miljø og Klimaudvalget i Foreningen af Rådgivende Ingeniører. Hun er uddannet Cand. Scient. Biologi fra Aarhus Universitet og afsluttede MBA fra Aarhus BSS i 2012.
Tom Aabo, lektor, Aarhus BSS, Aarhus Universitet
Hvordan spiller ESG ind på bundlinjen? Vi ser på den nyeste forskning indenfor køn, personlighedstræk og ESG. Hvad er op, hvad er ned, og kan det overhovedet betale sig for virksomheden at bekymre sig om køn, personlighedstræk og ESG? Og hvordan ser du egentlig selv ud?
Tom Aabo kombinerer branchekendskab med akademisk stringens ved at undervise og forske inden for området international virksomhedsfinansiering. Toms primære forskningsinteresse ligger i grænseområdet mellem praksis og teori. Tom præsenterer sit arbejde på internationale konferencer.
Ledelse: Årets alumne har udmærket sig inden for sit professionelle felt
Humanitært: Årets alumne har ydet betydelige og innovative bidrag til samfundet
Personligt: Årets alumne har udvist høj integritet i sit arbejde og som person
Prisen overrækkes af studienævnsformand, Helle Alsted Søndergaard.
Herefter vil årets MBA alumne fortælle om sine erfaringer og bedrifter ud fra prisens kriterier. Du kan læse mere om de seneste års vindere af prisen her.
Der tages forbehold for ændringer i programmet.