Du er her: Aarhus BSS Samarbejde

Samarbejde

Aarhus BSS samarbejder med en lang række offentlige og private virksomheder fra både Danmark og udlandet. Dialog og samarbejde med virksomheder og organisationer spiller en vigtig rolle for både forskning og uddannelse.

Du kan også finde informationer om samarbejde med andre fakulteter på universitetets overordnede erhvervsportal.

Arrangementer

tor 04 maj
17:00-19:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygning 2610
Iværksætter- og it-baserede veje til at booste virksomhedens innovationsevne
Bliv klogere på, hvordan du kan bruge iværksætteri og styring af it i din organisation, når Aarhus BSS inviterer til gå-hjem-møde den 4. maj. Eksperter fra Aarhus BSS vil dele ud af deres viden og præsentere dig for eksempler på succesfulde virksomheder fra ind-og udland.
tir 06 jun
15:00-19:30 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V Bygning 2610 (S), undervisningslokale S313
Temamøde: Disruption – den nye bestyrelsesudfordring
For SMV’er kan digitalisering og ny teknologi være et spørgsmål om vind eller forsvind. Enten skabes der nye muligheder, eller også risikerer man, at virksomhedens forretningsmodel bliver disrupted, hvis man ikke forholder sig til den digitale udfordring. På temamødet sættes fokus på, hvordan man kan forstå disruption og lægge en disruption-strategi.
ons 14 jun
09:00-12:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V
Den Offentlige Organisation – med omdømmet i behold
Vi har altid vidst det, men det er først for nylig, vi er begyndt at tale om det: At offentlige organisationer har et omdømme, og at et omdømme er noget, som man kan og bør lede. Noget, man skal passe på og beskytte.