Kvinder og karriere

Aarhus BSS og kvindelige erhvervsledere fra Boston Consulting Group, IBM og Envision Energy præsenterer den nyeste forskning om kvinder i ledelse og giver konkrete råd til at fremme kvinders karriere.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 13. oktober 2016,  kl. 08:00 - 11:40

Sted

Aarhus BSS, bygning 2610 (S), Nedre Multisal, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V.

Arrangør

Aarhus BSS

Aarhus BSS og kvindelige erhvervsledere fra Boston Consulting Group, IBM og Envision Energy præsenterer den nyeste forskning om kvinder i ledelse og giver konkrete råd til at fremme kvinders karriere. Hør inspirerende kvinder fortælle personlige historier om udfordringer og fordele ved at prioritere karrieren og om at balancere karriere og privatliv.

Arrangementet afholdes i samarbejde mellem Aarhus BSS og Lederne.

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men bemærk, at der er begrænsede pladser. "Kvinder og karriere" er åben for alumner, studerende, medarbejdere, gæster og medlemmer af Lederne. Alle tilmeldes gennem samme link - vælg blot tilknytning under "Jeg er" i tilmeldingen.

Tilmeldingen er lukket 

 

PRAKTISK INFO

Dato: torsdag den 13. oktober 2016

Tid: 08.00-11.40

Sted: Aarhus BSS, Bygning 2610 (S), Nedre Multisal, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V. Se parkeringsmuligheder her.

Tilmeldingsfrist: 10. oktober 2016

Sprog: Dansk

Pris: Gratis (men tilmelding er nødvendig)

Kontaktperson: Line Axelsen, lax@au.dk

Følg med og del: #kvinderogkarriere #aarhusbss

Pay it forward
Kender du en, som vil få gavn af dette arrangement? Som medlem af alumnenetværket har du mulighed for at invitere én gæst.

PROGRAM

08.00-08.30Croissanter, kaffe, te og netværk
08.30-08.45Velkomst v/Thomas Pallesen, Dekan, Aarhus BSS. Susanne Hoeck, Relationschef, Lederne, præsenterer programmet
08.45-09.15Kvinder i topledelse - hvorfor så få? Og gør det noget? v/ Nina Smith, Professor, Institut for Økonomi, Aarhus BSS
09.15-09.45Paradokset med de kvindelige ledere v/ Mai-Britt Poulsen, Adm. Direktør, Boston Consulting Group
09.45-10.15Netværk - hvilke bruger du? v/ Sanne Urbak Rasmussen, Manager of CSR, IBM Denmark
10.15-10.35Pause
10.35-11.05Udfordringer og fordele som kvinde i en mandsdomineret virksomhed v/ Lene Leth Thomsen, Director/Head of Project Management Office, Envision Energy
11.05-11.35Paneldebat med alle indlægsholdere
11.35-11.40Afrunding på Kvinder og karriere

 

Ordstyrer

Susanne Hoeck
Relationschef, Lederne
Susanne Hoeck er relationschef i Lederne og uddannet journalist. Hendes ekspertområde er kvinder i ledelse, og hun har tidligere været chefredaktør hos Aller Media på det første danske erhvervsmagasin for kvinder. Susanne er businessblogger på Berlingske Business og bidrager gerne til både konventionelle og kontroversielle debatter.

Oplægsholdere

Nina Smith
Professor, Institut for Økonomi, Aarhus BSS, Aarhus Universitet
Nina Smith er professor i økonomi på Aarhus Universitet. Hun har I mange år forsket i bl.a. betydning af barsel, karriereforhold, forfremmelser og vejen til bestyrelseslokaler og direktionsgangen. Derudover har hin selv været formand for flere bestyrelser og være prorektor på Aarhus Universitet. For tiden er hun medlem af bestyrelserne i Carlsberg og Nykredit.

Mai-Britt Poulsen
Adm. Direktør, Boston Consulting Group
Mai-Britt Poulsen har været den ledende partner for BCG i Danmark siden april 2015. Hun har, i løbet af sin karriere, tjent kunder fra virksomhedens mange internationale kontorer i norden såvel som udlandet, for eksempel Chicago. I dag er hun et kernemedlem af Boston Consulting Groups "Consumer and Strategy" praksis og har specialiseret sig i detailhandel og forbrugsvarer. Samtidig har Mai-Britt stor erfaring indenfor store transformationsprogrammer, som har til formål at ændre den grundlæggende ydeevne for et givent selskab.
Sanne Urbak Rasmussen
Manager of CSR, IBM Denmark
Sanne Urbak er uddannet civiløkonom og HD-Afsætning, Branche MBA i Service Delivery fra hhv RUC & CBS. Hun leder 'Women in Technology' græsrodsgruppe på IBM, Har mange års ledelseserfaring og har bl.a arbejdet meget med lederudvikling og som mentor for unge talenter. Har selv foretaget store karriereskift med afsæt i egne værdier og integritet. Hun bidrager gerne omkring hvordan man navigerer og bruger netværk og sponsorer i sin karriere - om særlige kvindelige 'traits' og hvordan vi - og vores omverden - agerer på vores ubevidste bias.     
Lene Leth Thomsen
Director/Head of Project Manangement Office, Envision Energy
Forfatter til to bøger til kandidatstuderende, som er på deres sidste år af studiet eller lige startet i første job med input fra nogle af landets største firmaer. Lene er uddannet som cand.merc fra Aarhus BSS, har arbejdet ved Vestas, startet sin egen virksomhed og arbejder nu ved Envision Energy.

Tag venligst forbehold for ændringer i programmet og hold øje med denne side for mere information.

 

Lyder det spændende? Hold øje med kommende arrangementer her.