Executive networking og personlig branding

Forskning og praktik møder hinanden omkring emnet Executive Networking. Bliv inspireret, og få værktøjskassen opdateret, når du skal styrke dine netværksrelationer på topplan.

Kan du se din organisation for bare relationer?

De fleste ledere er klar over, at meget af det, der foregår i deres virksomheder, sker uden om de formelle strukturer. Derfor er der behov for at forstå, hvordan de uformelle netværk opstår, og hvad de betyder for virksomheders evner til at forandre sig og tilpasse sig nye krav. Og ikke mindst: Hvilken rolle ledere har i at sikre, at virksomhedens netværk understøtter de strategiske mål. 

Networking på toppen

Henrik Ørholst har gennem sin karriere opbygget et imponerende stærkt netværk i både Danmark og udlandet. Hør Henrik fortælle hemmelighederne bag et stærkt netværk. Han vil bl.a. fortælle om sin aktive brug af sociale medier. Hvordan man investerer i at skabe et godt netværk? Hvad kan man bruge sit netværk til og hvordan? Personlig branding og networking vs corporate?

Har du spørgsmål, kan du kontakte Thomas Korsgaard på telefon 8715 0402

Program:


Kl. 8:30- 8:55

Registrering, morgenmad og networking

Nyd en kop kaffe og et rundstykke i fagligt selskab med ligesindede

Kl. 8:55-9:00

Velkomst og introduktion

v/Thomas Korsgaard, Markedschef, Aarhus BSS Executive

Kl. 9:00 - 09:45

Networking på toppen

v/Henrik Ørholst, TV2, MandagMorgen, Børsen m.m. 

Henrik Ørholst har gennem sin karriere opbygget et imponerende et stærkt netværk i både Danmark og udlandet. Hør Henrik fortælle hemmelighederne bag et stærkt netværk. Han vil bl.a. fortælle om sin aktive brug af sociale medier. Hvordan man investerer i at skabe et godt netværk? Hvad kan man bruge sit netværk til og hvordan? Personlig branding og networking vs corporate?

Henrik er uddannet Cand. Oecon. fra Aarhus Universitet. Har en spændende karriere med fokus på strategi, ledelse, marketing og relationer. Arbejder i dag som kommentator, boganmelder, redaktør m.m.
Er i dag bl.a. fast erhvervskommentator på MandagMorgen, TV2 News, boganmelder i Børsen og hjælper en række organisationer og netværk med kontakter og oplæg, senest Dansk Erhvervs Årsdag 2018. 

Kl. 09:45 - 10:15

Kan du se din organisation for bare relationer? 

v/Christian Waldstrøm, Associate Professor, ph.d., Aarhus BSS 

De fleste ledere er klar over, at meget af det, der foregår i deres virksomheder, sker uden om de formelle strukturer. Derfor er der behov for at forstå, hvordan de uformelle netværk opstår, og hvad de betyder for virksomheders evner til at forandre sig og tilpasse sig nye krav. Og ikke mindst: Hvilken rolle ledere har i at sikre at virksomhedens netværk understøtter de strategiske mål. 

Christian Waldstrøm har siden 2000 beskæftiget sig indgående med netværk i mange afskygninger og er i dag en af de førende danske forskere og rådgivere inden for organisatoriske netværk og netværksanalyse. Han er lektor på Aarhus BSS og er kåret som Årets Underviser og har modtaget flere priser for sin forskning. Han er desuden forfatter til flere bøger, herunder 'Ledelse af Netværk', 'Corporate Networking' og ’Netværksanalyse – en introduktion’.  

Kl. 10:15 - 11:00

Q&A med Henrik Ørholst og Christian Waldstrøm

v/Thomas Korsgaard, Markedschef, Aarhus BSS Executive

Herefter tak for i dag og fortsat mulighed for networking.