Du er her: Aarhus BSS Uddannelser Aarhus BSS Case Academy

Aarhus BSS Case Academy 2019

Aarhus BSS Case Academy er en case competition af Aarhus BSS, Aarhus Universitet med særligt fokus på andet og tredje års talenter fra handelsgymnasier. Formålet er at træne og uddanne eleverne i case-solving teknikker på universitetsniveau og introducere dem for nutidens problemstillinger i fremtrædende danske virksomheder.


Om arrangementet

Holdene bliver stillet over for udfordrende cases, som er udarbejdet i samarbejde med en virksomhed, og det er så op til talenterne fra landets handelsgymnasier at udarbejde realistiske, kreative og bæredygtige løsninger. Aarhus BSS Case Academy er således et gensidigt udbytterigt arrangement, som giver de kommende studerende mulighed for at vise deres innovative og strategiske mindset, samtidig med at universitetet og virksomheden får muligheden for at møde talenterne.

Vi bestræber os på, at jeres elever skal få en gennemført weekend både med læring og nye venskaber på tværs af handelsgymnasier. Derfor vil weekenden indeholde faglige oplæg såvel som sociale arrangementer. Det vil være i form af både teambuilding øvelser, hyggeaftener og konkurrencer. Vi har således stort fokus på, at jeres elever går fra denne weekend med tanken om, at den har været både lærerig og sjov. Se programmet for weekenden her.

Kontakt

Hvis I har yderligere spørgsmål er I velkommen til at kontakte de ansvarlige projektledere af Aarhus BSS Case Academy.


Udvælgelse af elever

I skal udvælge to hold bestående á tre elever på hvert hold. Det er et krav, at eleverne er i gang med deres andet eller tredje år. I skal udvælge de elever, der rent fagligt ligger i toppen af deres klasse, og som klarer det særligt godt i virksomhedsøkonomi og afsætning, da disse fag er relevante for de cases, de skal løse.

Tilmelding

Tilmelding skal ske senest den 2. september. I tilmelding skal fremgå følgende:

  • Kontaktperson fra jeres gymnasie
  • Antal hold I ønsker at stille med

Om Aarhus BSS

Aarhus BSS er Aarhus Universitets brede business school og et af universitetets fire fakulteter. 

Aarhus BSS har de anerkendte internationale akkrediteringer AACSB, AMBA og EQUIS og kan dermed kalde sig en triple crown business school.

Aarhus BSS’ uddannelsesportefølje tæller højt anerkendte uddannelser inden for økonomi, erhvervsøkonomi, statskundskab, jura, psykologi og erhvervskommunikation.


Program for weekenden

Tentativ tidsplan

Fredag den 15. november

Kl. 10.00 - 12.00

Ankomst og morgenmad 


Kl. 12.00 - 14.00

Oplæg og rundvisning


Kl. 14.00 - 16.00

Oplæg m. case solving


Kl. 16.00 - 18.00

Case solving


Kl. 18.00 - 20.00

Case solving og aftensmad


Kl. 20.00 - 22.00

Præsentationer


Kl. 22.00 - 00.00

Konkurrencer/teambuilding


Kl. 00.00 

Transport til hostel

Lørdag den 16. november

Kl. 08.00 - 10.00

Morgenmad og transport til Aarhus BSS


Kl. 10.00 - 12.00

Oplæg og præsentation af hovedcase


Kl. 12.00 - 18.00

Case solving 


Kl. 18.00 - 20.00

Case solving og aftensmad


Kl. 20.00 - 22.00

Præsentationer


Kl. 22.00 - 02.00

Socialt arrangement


Kl. 02.00

Transport til hostel

Søndag den 17. november

Kl. 08.00 - 10.00

Morgenmad og transport til Aarhus BSS


Kl. 10.00

Tak for i år!

Praktiske oplysninger

Tid og sted:

Aarhus BSS Case Academy bliver afholdt weekenden i uge 46:
Fredag den 15. november til søndag den 17. november.

Transport:

Eleverne skal selv transportere sig til Aarhus BSS om fredagen, hvorefter der bliver sørget for alle de praktiske foranstaltninger.

Overnatning:

Aarhus Universitet sørger for kost og logi samt sikkerheden vedrørende jeres elever.

Sikkerhed:

Hvorvidt I ønsker at have en opsynsmand med i løbet af weekenden, er jeres egen beslutning, men dette er der også mulighed for. 
Vi er naturligvis opmærksomme på jeres elevers sikkerhed. Derfor foregår alle aktiviteter på universitetet i lokaler, der er booket udelukkende til os. I løbet af weekenden er der hjælpere til rådighed både fredag og lørdag, og til festen om lørdagen er der desuden dørmænd. Vi har booket hele hostlet kun til eleverne, så hostlets personale kan holde øje med jeres elever i løbet af natten.    


Weekendens case virksomheder

Case 1

Salling Group  

Case 2

 To be announced  


Til eleverne

Som deltager til Aarhus BSS Case Academy vil du sammen med en masse andre handelsskoleelever opleve en udfordrende og lærerig weekend. Du vil få mulighed for, at omsætte teori til praksis, når du i løbet af weekenden skal arbejde med tværfaglige cases fra fremtrædende danske virksomheder.

Du vil få oplevelsen af at være studerende på Aarhus BSS, når vi i løbet af weekenden viser dig rundt på universitetet. Du vil modtage undervisning i case-solving i vores forelæsningslokaler og høre spændende oplæg fra bl.a. en nuværende studerende og en professor fra Aarhus BSS.

For at opleve livet som studerende på Aarhus BSS vil der også være fokus på, at det skal være sjovt at deltage i Aarhus BSS Case Academy. Vi sørger bl.a. for komiker og fest i vores egen fredagsbar. Du vil i løbet af weekenden møde andre ambitiøse studerende, hvor der er rig mulighed for stifte nye bekendtskaber.