CompanyDATING

CompanyDATING er en platform, hvor virksomheder og studerende/unge alumner fra Aarhus BSS kan mødes og tale om konkrete jobmuligheder og projektsamarbejder. Vi afholder CompanyDATING to gange årligt. CompanyDATING er primært for partnervirksomheder på Aarhus BSS. 

Er du ikke partner, men vil du gerne tilmelde din virksomhed til CompanyDATING? Så kontakt os på companydating.bss@au.dk.

Næste gang afholder vi Virtual CompanyDATING den 24. september 2020. Her har I mulighed for at:

 Netværke med studerende/alumner på din egen stand (chat via video eller tekst).

 Have private samtaler med spændende kandidater (chat via video eller tekst) om alt fra konkrete jobåbninger til mere generelle snakke om mulighederne i din virksomhed. 

 Rekruttere aktivt blandt alle deltagerne - ræk ud og få en dialog med interessante kandidater. 

Vi dater igen

  • Dato: 24. september 2020
  • Sted: Arrangementet foregår online
  • Tid: 13.00-16.00 

Hvem kan jeg møde?

Vi markedsfører CompanyDATING bredt til Aarhus BSS bachelor- og kandidatstuderende samt 1. og 2. års alumner.

Se BSS studieretninger her

Vi forventer omkring 600-700 deltagende studerende på de tre timer. Deltagerfordelingen er normalvis 70% kandidatstuderende, 25% bachelorstuderende og 5% unge alumner. 

Da det er et åbent arrangement, kan der i nogle tilfælde også være studerende fra andre AU fakulteter eller andre uddannelsesinstitutioner.

Første gang på virtuel karrieremesse?

Måske har din virksomhed deltaget i en virtuel karrieremesse før - måske er det første gang. Uanset hvad, hjælper Aarhus BSS og Graduateland med at forberede jer, så I får mest muligt ud af deltagelsen.  

Du får nyttig info efter tilmelding, og vi inviterer til et webinar, som klæder dig på inden messen. Kontakt os desuden med alle spørgsmål og kommentarer:  

Hjælp til tilmelding, den virtuelle stand og jobopslag: Mikkel Thorup Pedersen, Senior Partnership Manager, tlf. 3119 7939 / mtp@graduateland.com 

Mere om CompanyDATING og messedetaljerne: Peter Hoffmann, Partner Relations Manager, tlf. 5122 1260 / peterhoffmann@au.dk 

Tilmelding og betaling

Aarhus BSS Career & Alumni Partnere: Gratis

Øvrige virksomheder: 10.000 kr. eksklusiv moms

Er din virksomhed ikke allerede karrierepartner, vil vi anbefale, at du tager et kig i vores partnerskabsbrochure. Vidste du, at du som karrierepartner har mulighed for at deltage i CompanyDATING to gange årligt på Aarhus BSS? I vores partnerskabsmodel får du ligeledes vores synlighedspakke, der fremhæver virksomheden i vores webunivers og i vores karrierecentre i Aarhus og Herning.

Kontakt companydating.bss@au.dk, hvis du ønsker at deltage. Du kan vælge at betale med betalingskort eller få tilsendt en faktura inden eventet. Du vil modtage en bekræftelse for tilmelding umiddelbart efterfølgende.

Vi opfordrer til, at du lægger din virksomheds jobopslag i AU Job- og Projektbank og skriver CompanyDATING i parentes efter opslagets titel. På den måde har de studerende nem adgang til opslagene forinden og på dagen ved at søge efter CompanyDATING. 

Få en forsmag på CompanyDATING