CompanyDATING på Aarhus BSS

CompanyDATING giver virksomheder mulighed for at mødes og tale med studerende/unge alumner fra Aarhus BSS om konkrete jobmuligheder eller projektsamarbejde. Vi afholder CompanyDATING to gange årligt.

Partnervirksomheder på Aarhus BSS har fortrinsret til CompanyDATING, men er du ikke partner, og vil du gerne tilmelde din virksomhed? Så kontakt os på companydating.bss@au.dk.    

CompanyDATING afholdes næste gang den 30. september 2021 som en virtuel karrieremesse. 

Til Virtual CompanyDATING har virksomhederne mulighed for at:

  • Netværke med studerende/alumner på deres egen stand (chat via video eller tekst og break-out rooms).
  • Have private samtaler med spændende kandidater om alt fra konkrete jobåbninger til mere generelle snakke om karrieremuligheder (chat via video eller tekst).
  • Rekruttere aktivt blandt alle deltagerne. 

Hvem kan jeg møde?

Vi markedsfører CompanyDATING bredt til Aarhus BSS bachelor- og kandidatstuderende samt 1. og 2. års alumner.

Se Aarhus BSS studieretninger her

Vi forventer omkring 600-700 deltagende studerende på de tre timer. Deltagerfordelingen er normalvis 70% kandidatstuderende, 25% bachelorstuderende og 5% unge alumner. 

Da det er et åbent arrangement, kan der i nogle tilfælde også være studerende fra andre AU fakulteter eller andre uddannelsesinstitutioner.

Tilmelding og betaling

Aarhus BSS Career & Alumni Partnere: Gratis - inklusiv i partnerskab

Øvrige virksomheder: 12.500 kr eksklusiv moms  (Virtual CompanyDATING 10.000 kr. eksklusiv moms)

Er din virksomhed ikke allerede karrierepartner, vil vi anbefale, at du tager et kig i vores partnerskabsbrochure. Vidste du, at du som karrierepartner har mulighed for at deltage i CompanyDATING to gange årligt på Aarhus BSS? I vores partnerskabsmodel får du ligeledes vores synlighedspakke, der fremhæver virksomheden i vores webunivers og i vores karrierecentre i Aarhus og Herning.

Kontakt companydating.bss@au.dk, hvis du ønsker at deltage. Du kan vælge at betale med betalingskort eller få tilsendt en faktura inden eventet. Du vil modtage en bekræftelse for tilmelding umiddelbart efterfølgende.

Det er et krav at poste min. 1 konkret job og/eller projektsamarbejde i AU Job- og Projektbank forud for CompanyDATING.

Tid og sted

  • Dato: 30. september 2021
  • Sted: Online via Graduatelands platform
  • Tid: 13.00-16.00