Digital Transformation:

– indgå partnerskab og mød nogle af vores mest passionerede studerende

Elitemodulet i Digital Transformation forener vi de mest ambitiøse studerende, den nyeste forskning, de dygtigste undervisere og de mest dedikerede virksomheder.     


Med partnerskabet får I:

  1. Direkte kontakt til udvalgte Cand.merc. studerende, der har det faglige niveau og motivationen til at deltage i programmet (den bedste 1/3 af en årgang kan ansøge om optagelse på elitemodulet).
  2. Mulighed for at formulere en projektopgave, der bliver løst af én eller flere af vores studerende. De studerende arbejder med projektet på udvalgte dage i løbet af efterårs-semesteret som en ”mini-praktik”, hvor de studerende flere gange besøger jeres virksomhed. Sammen med én af vores forskere bliver én af jeres medarbejdere også vejleder på projektet.
  3. Mulighed for at deltage i netværksarrangementer, hvor I bliver klogere på de nyeste trends sammen med studerende, undervisere og øvrige partnervirksomheder.     

Om de studerende

Kun særligt motiverede og ambitiøse kandidatstuderende fra den bedste 1/3 af en årgang optages på elitemoduelt. Der stilles karakterkrav for at komme ind, og de studerende skal skrive en motiveret ansøgning. De studerende lærer via konkrete cases at arbejde som digitale konsulenter for samarbejdsvirksomhederne.

Læs mere om modulet her.Om undervisningen

De studerende lærer i løbet af semesteret at: Analysere, hvad digitalisering betyder for virksomhedens konkurrencesituation: Vurdere virksomhedens digitale (u)modenhed, trusler og muligheder: Udnytte digitale, datadrevne marketingmuligheder med kunden i fokus: Skabe overblik over, hvad den digitale omstilling kræver af ledelsen og organisationen: Fokusere Human Resource Management-indsatsen ift. de nye muligheder: Designe og tegne en organisation til den nye digitale virksomhed.

Læs mere om modulet her

Det siger partnerne

"Vi har været glade for samarbejdet med de studerende på elitemodulet i Digital Transformation, som har bidraget med en tilpas forstyrrelse i form af gode spørgsmål, teoretiske perspektiver og potentielle handlingsmuligheder. I dialogen med de studerende er vi blevet inviteret til refleksion over det, der for os kan virke som selvfølgeligheder. Som afslutning på forløbet har vi fået to rapporter som i dybden analyserer problemstillinger som er aktuelle og relevante for os og vores kunder. Vi har også været glade for den professionelle måde som samarbejdet er blevet kørt på fra Aarhus Universitets side, og vi anbefaler gerne andre virksomheder at deltage som partner på elitemodulet."

- Lars Munch Svendsen, Afdelingschef, Finanssektorens Uddannelsescenter

Fakta om partnerskabet

Tilmeldingsfrist: 15.12.2019

Varighed: 1.1.2020 - 31.12.2020

Pris for ét års partnerskab: DKK 25.000 ex. moms (2 år for DKK 40.000 ex. moms)

38374 / i28