Samarbejd med Aarhus BSS

Hvis I gerne vil være øverst på dagsordenen blandt de studerende, er et partnerskab med os en mulighed. I øger jeres synlighed, og I får mulighed for at vise, hvordan en karriere hos jer ser ud.

Kontakt os gerne, hvis I har spørgsmål til jeres muligheder.

Fordele ved et partnerskab med Aarhus BSS

  • Vores uddannelser er placeret blandt de absolut bedste ifølge de mest anerkendte internationale ranglister. Denne position kræver, at vi har høje standarder og at vi uddanner dygtige kandidater med stærke kompetencer til at varetage en bred vifte af funktioner på de lokale og globale arbejdsmarkeder.
  • Aarhus BSS har opnået de mest anerkendte internationale akkrediteringer, AACSB, AMBA og EQUIS, som er de ledende kvalitetssystemer til vurdering og forbedring af businessuddannelser og businessrelaterede aktiviteter. 
  • Et partnerskab hos Aarhus BSS giver jeres organisation den bedste platform for rekruttering af højtuddannede unge inden for områderne økonomi, jura, virksomhedsledelse, statskundskab, psykologi og forretningsudvikling.


Kom tæt på studerende med kompetencer inden for:

idéstadiet

Økonomi


Cand.oecon. Cand.merc. Cand.merc.aud. Cand.soc. i erhvervsøkonomi

Jura


Cand.jur. Cand.merc.(jur.)

Virksomhedsledelse


Cand.IT. (It, kommunikation og organisation), Cand.merc. i Strategic Communication, Cand.merc. (Finance, Business Intelligence, Information Management, Commercial and Retail Management, Operations & Supply Chain, Int. Economic Consulting, Marketing mfl.)

Statskundskab


Cand.scient.pol., Cand.soc. i samfundsfag

Psykologi


Cand.psych.

Forretningsudvikling


Cand.polyt., Cand.merc.


Hvad siger andre om at være partner?
"Vores partnerskab har til formål at øge de studerendes kendskab til PwC og facilitere kontakten til de studerende med henblik på rekruttering og employer branding."

  • Anne Fogh, Senior HR Consultant, PwC"Our mutually beneficial partnership with Aarhus BSS allows the students to learn more about the graduate programmes we offer and helps us find talents who are best-suited for the roles."

  • Justyna Starczala, University Recruitment Manager – Cisco, Denmark