MATCHDAY

Nogle gange kræver det ikke andet end en kop kaffe og en samtale for at finde ud af, om der er et match mellem en virksomhed og en ny medarbejder. Det er idéen bag MATCHDAY på Aarhus BSS' campus i Herning. 

Du får 15 minutters samtale med op til otte studerende, der alle er interesseret i din virksomhed. Det giver dig mulighed for at fortælle om din organisation, mens du får et indtryk af vores studerende og deres kompetencer.

MATCHDAY i efteråret er udsolgt for virksomheder. Kontakt John Hansen på john.hansen@au.dk for at komme på venteliste.

Hvordan foregår det?

Når du tilmelder din virksomhed, fortæller du os, hvilke studerende og kompetencer din virksomhed er på udkig efter. Senere får vores studerende en liste over de virksomheder, der deltager, og de vælger ud fra deres interesse og kompetencer, hvem de gerne vil møde. På den måde sikrer vi, at de studerende du møder er forberedte på din virksomheds behov

Hvem kan jeg møde?

I Herning uddanner vi blandt andet diplomingeniører med speciale i forretningsudvikling samt kandidater med fokus på international marketing. Læs mere om campus i Herning her.

De individuelle møder kan foregå på dansk eller engelsk.

Hvornår er deadline?

Deadline for tilmelding er den 17. spetember 2022.

Konkrete jobopslag og projekter skal lægges på https://jobbank.au.dk  senest den 17. september. Jo før jobopslagene er lagt på jobbanken, jo større er chancen for, at vores studerende er forberedte på din virksomheds behov.

To dage før MATCHDAY sender vi dig en oversigt over, hvilke studerende du møder på dagen.

Program for MATCHDAY

Kl. 12 - 14.45 - Mød de studerende

Individuelle møder med vores studerende af 15 minutters varighed. Her har du eller en anden repræsentant fra din virksomhed mulighed for at lære de studerende at kende og se, om der er et personligt og fagligt match.

K. 15-16 - Drop in. 

Møde mellem studerende og virksomheder.

Tid og sted

Dato: 5. oktober 2022

Tid: 12:00 – 16:00

  • Kl. 12:00 - 14:45 - Mød de studerende
    Indviduelle møder med studerende af 15 minutters varighed. Her har I mulighed for at lære de studerende at kende og se, om der er et personligt og fagligt match. 
  • Kl. 15:00 - 16:00 - Drop In 
    Møde mellem studerende og virksomheder i "messeopstilling". 
     

Sted: Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Birk Centerpark 15, 7400 Herning

For mere information, kontakt john.hansen@au.dk