A Day With...

A Day With giver jer mulighed for en uforpligtende snak med studerende på Aarhus BSS. I får tildelt en stand på campus i Aarhus eller Herning, hvor de studerende kan blive klogere på jeres virksomhed samt hvilke karriere- og samarbejdsmuligheder, I tilbyder. Det kan for eksempel være:

  • Fuldtidsjob
  • Studiejob
  • Graduate-stillinger
  • Praktikmuligheder
  • Projekt- og specialesamarbejde.

I har mulighed for at medbringe roll-ups, flyers, jobopslag og andet, der fortæller om karriere- og samarbejdsmulighederne hos jer. Benyt "A Day With" til at blive klogere på vores studerende og deres karriereønsker - og til at spotte jeres potentielt fremtidige medarbejdere.  I har mulighed for at tilkøbe kaffe til standen til de studerende i forbindelse med jeres booking. 

Vi afholder A Day With hver uge på Fuglesangs Allé 4 i S-bygningen fra kl. 11:00 – 14:30. Det er her vores business og økonomistuderende holder til.

Har din virksomhed særlig interesse i at møde vores statskundskab-, psykologi- og jurastuderende, kan vi anbefale, at I deltager på A Day With på Bartholins Allé 9.

Hvis din virksomhed ønsker at komme i kontakt eller rekruttere forretningsudvikling og teknologi (BTECH) studerende, så er det på Birk Centerpark 15 i Herning, de kan findes.

For mere information kontakt Peter Hoffmann på e-mail peterhoffmann@au.dk eller mobil 51 22 12 60.

En A Day With koster 5.000 kr. ex moms.