Du er her: Aarhus BSS Om Aarhus BSS Arrangementer Workshop: Styrk dine kommunikationsevner som leder

Workshop: Styrk dine kommunikationsevner som leder

Workshoppen Styrk dine kommunikationsevner som leder fandt sted fredag d. 3. maj 2019 kl. 8.00-11.15 på Aarhus BSS.

Som leder er det vigtigt, at du kommunikerer bedst muligt med dine medarbejdere og får dit budskab igennem. Men hvordan gør du det? På denne workshop fik alumner fra Aarhus BSS værktøjer til at styrke deres kommunikative evner gennem teori og oplæg ved Anneke Jørgensen, projektleder, Ledernes Hovedorganisation, og alumne Søren Larsen, direktør og ejer, Ole Larsen Transport A/S.

Workshoppen henvendte sig især til nye ledere med op til tre års erfaring. Deltagerne fik dermed mulighed for at møde, sparre og samarbejde med andre alumner, der ligesom dem var nye i lederfaget.

Arrangementet var et samarbejde mellem Aarhus BSS og Ledernes Hovedorganisation.

Har du feedback til workshoppen eller forslag til kommende alumnearrangementer, så send det venligst til Signe Kim på signekim@au.dk

Fotos: Signe Kim

Præsentation fra workshoppen