Få succes som ung leder '18

Få success som ung leder fandt sted den 15. marts 2018 7.30-10.30 i Aulaen på Nordre ringgade 4, Aarhus C.

Her kunne deltagerne møde Jesper Dalsgaard Pøhler, Redaktør på magasinet Ledelse i Dag, Rasmus Jakobsen, direktør og partner i konsulentvirksomheden Transition, Mads Jensen, kommerciel direktør i Søstrene Grene og Lisa Dalsgaard, founder og CEO i GoodiePack.
Fælles for Rasmus Jakobsen, Mads Jensen og Lisa Dalsgaard er, at de alle tre er blevet lederen i en ung alder og derved har gennemgået en række udfordringer og succesoplevelser, der er særlige for netop det at agere leder i en ung alder.

Jesper Dalsgaard Pøhler har om nogen fingeren på pulsen hvad angår moderne ledelse, og han startede dagen ud med en kort præsentation af, hvilke ledelsestendenser der er allermest oppe i tiden.

De tre unge ledere, der alle er alumner fra Aarhus BSS, delte ud af erfaringer fra deres daglige virke som ledere og delte fortællinger om, hvordan de er endt, hvor de er i dag. Gennem oplægene og den afsluttende paneldebat, fik deltagerne indblik i forskellige ledelsestilgange og ledelsesmæssige dilemmaer og ufordringer.


Fotos: Ida Jensen, AU Foto


Oplægsholdere på dagen

Jesper Dalgaard Pøhler, Redaktør, Ledelse i Dag, Lederne


Rasmus Jakobsen, Direktør og partner, Transition


Mads Jensen, Kommerciel Direktør, Søstrene Grene


Lisa Dalsgaard, Founder og CEO, GoodiePack