MBA-årsmødet - Ledelse, strategi og supply chain 4.0

Styrk dit MBA-netværk og opdatér dine ledelseskompetencer til MBA-årsmødet 4. oktober 2022.

Ledelse, strategi og supply chain 4.0

Digitalisering kan styrke virksomhedens værdiskabelse og sikre et oplyst grundlag for komplekse beslutninger. Den tid, hvor strategi var en lukket proces mellem topledelse og bestyrelse, er slut. Digitaliseringen har forandret de traditionelle relationer og tvinger i disse år virksomheder til at åbne op og inddrage kunder, leverandører og andre stakeholders

Den nye åbenhed giver ledelsesmæssige udfordringer og muligheder. Netop dem tager vi fat om på årsmødet. Derfor har vi i år fokus muligheder og udfordringer ved at lede, træne og lære en organisation at forholde sig til supply chain 4.0 fra udformning af strategi til digitalisering og åbenhed i alle led af værdikæden. MBA-årsmødet 2022 afholdes med en kombination af mindre masterclasses i tro MBA-ånd og traditionelle oplæg fra alumner og forskere. På dagen giver årets MBA alumne også indblik i sine bedrifter.

Vi glæder os til at se dig.

Senest sete

Favoritter