Konference om fravær hos børn og unge i den danske folkeskole.

Konferencen vil bidrage med viden om skolefravær og indsatser baseret på oplæg fra PPR, skoledere og forskere. Der vil blandt andet være oplæg fra to af nordens førende forskere i skolefravær.

Du kan bl.a. møde Trude Havik, som er førsteamanuensis ved Læringsmiljøsenteret på Universitetet i Stavanger. Hun stiller skarpt på, hvordan skolefravær er et sammensat problem, hvor der findes mange begreber, definitioner og risikofaktorer.

Du kan også møde Mikael Thastum, som er professor i klinisk børnepsykologi og børnesundhedspsykologi og leder af Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge (CEBU) ved Psykologisk Institut på Aarhus Universitet. Mikael tager afsæt i forskningsprojektet Back2School og fortæller om, hvordan man bedst muligt kan hjælpe børn med høj skolefravær tilbage i skolen.

Onsdag den 19. august 2020
Centralværkstedet
Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C

• Der er registrering og morgenmad fra kl. 9.
  • Konferencen afholdes i tidsrummet kl. 10-17.30.
  • Middag kl. 18 i Smedien på Centralværkstedet (Vælg konference samt middag og networking i tilmeldingsformularen).

Deltagelse i konferencedagen koster 750 kr. + moms

Læs mere og tilmeld dig på psy.au.dk/skolefravær

Konference

Senest sete