Informationsmøde om Master i it

Kom til online informationsmøde om Master i it på Aarhus BSS den 30. september kl. 13.00-13.35.

Vi inviterer til et online informationsmøde om de fagpakker, du kan læse på Aarhus BSS på Master i it.

På informationsmødet fortæller studieleder Sune Dueholm Müller om uddannelsernes opbygning, fagligt indhold, undervisere mm., og du kan stille spørgsmål om uddannelsen.

Kl. 13.00:
Master i it på Aarhus BSS ved studieleder Sune Dueholm Müller

Kl. 13.25:
Opsamling på spørgsmål fra chat og afrunding

Kl. 13.35:
Tak for i dag

Master i it bliver udbudt i et samarbejde mellem Aarhus BSS, Aalborg Universitet, Syddansk Universitet og universitetssamarbejdet It-vest.

Aarhus BSS følger covid-19 situationen tæt, og vi afholder naturligvis vores aktiviteter i henhold til sundhedsmyndighedernes til enhver tid gældende retningslinjer. Du vil altid blive informeret, hvis der sker ændringer i vores arrangement.

Informationsmøde

Senest sete