Executive Reception: It-strategi og organisation anno 2020

Kom til Executive Reception den 21. oktober, hvor vi sætter fokus på it-strategi og organisation anno 2020. Her kan du bl.a. møde Jacob Fink fra Rambøll Management Consulting, som med afsæt i den dugfriske udgave af IT i praksis® 2019-2020 giver sit bud på, hvilke strategiske udfordringer og muligheder it-organisationer og it-ledere kommer til at stå overfor i 2020.

Du får blandt andet indblik i:

• hvad der driver den aktuelle digitaliseringsdagsorden i virksomhederne, og hvad der opfattes som de største udfordringer
  • hvilke tiltag CEOs og CxOs benytter sig af, for at gøre sig selv og deres organisationer mere digitaliseringsparate
  • hvordan organisationen kan arbejde med at ”demokratisere it” og få alle medarbejdere og ledere med på det digitale tog
  • hvordan tjeklisten ser ud for digital parathed for en digitaliseringsmoden organisation.

Desuden får du rig mulighed for at høre om fagpakken It-strategi og organisation, som vi udbyder i foråret. Både fra en tidligere studerendes synspunkt og fra studieleder og fagansvarligs vinkel.

Arrangementet er for Master i it-studerende, alumner og interesserede og finder sted på Aarhus BSS. Det er gratis, og du er velkommen til at invitere din kollega med, men af hensyn til forplejning beder vi dig tilmelde dig/jer ved hjælp af linket under programmet.

Program for Executive Reception den 21. oktober

15.00-15.30
Registrering og networking

15.30-15.35