Executive Reception: Digital innovation og digital transformation

Kom til Executive Reception den 15. april, hvor vi sætter fokus på digital innovation og digital transformation. Her kan du bl.a. møde professor Robert D. Austin fra Ivey Business School, som fortæller, hvordan tech-platforme som Amazon, Google og WeChat adskiller sig fra den traditionelle industri, og hvori deres konkurrencefordele består, så du bedre kan tage højde for dem.

Du får også rig mulighed for at høre om fagpakken Digital Innovation og Digital Transformation, som vi tilbyder i efteråret. Både fra en tidligere studerendes synspunkt samt fra studieleders og den fagansvarliges vinkel.

Arrangementet er for Master i it-studerende, alumner og interesserede og finder sted på Aarhus BSS. Det er gratis, og du er velkommen til at tage din kollega med, men af hensyn til forplejning beder vi dig tilmelde dig/jer ved hjælp af linket under programmet.

Program for Executive Reception den den 15. april

15.45-15.55
Registering og netværk

15.55-16.00
Velkomst
Sune Dueholm Müller, studieleder, Master i it, Aarhus BSS

16.00-16.45
Google Car: When a Tech Platform Enters a Traditional Industry
Robert D. Austin, Professor of Information Systems, Ivey Business School

16.50-17.05
Digital Innovation og Digital Transformation på Master i it på Aarhus BSS
Andrea Carugati, fagansvarlig, Aarhus BSS
Sune Dueholm Müller, studieleder, Aarhus BSS

17.10-17.35
Digital Innovation og Digital Transformation i praksis fra en tidligere studerendes synsvinkel
Annette Jelle, CIO, Verdo

17.35-17.45
Spørgsmål

17.45-18.15
Tapas og netværk

Arrangementet finder sted på:
Aarhus BSS
Aarhus Universitet
Bygning 2610
Fuglesangs Allé 4
8210 Aarhus V

Portræt af Robert Austin

Robert Austin er professor i Information Systems ved Ivey Business School og tilknyttet underviser ved Harvard Medical School og Aarhus BSS. På Ivey står han i spidsen for skolens Learning Innovation Initiative.

Tilmeld dig Executive Reception den 15. april

Læs om fagpakken Digital Innovation og Digital Transformation