Småsultne er mere tilbøjelige til at ville hjælpe fattige

FRA ARKIVET - Ny forskning udfordrer vores forestillinger om, hvilke faktorer der påvirker vores holdninger til velfærdsstaten – noget så elementært som sult spiller en afgørende rolle, når vi angiver, om vi er for eller imod.

13.11.2013 | Michael Schrøder

Samfund og politik


Seneste nyt

Stine Toft. Foto: Privat

16.08.2019 | Uddannelsesnyhed

Første kandidat i Politik og Økonomi er ude i virkeligheden

I efteråret 2014 begyndte første hold på den tværdisciplinære bacheloruddannelse i Politik og Økonomi. Stine Toft er som den første blevet kandidat og er i dag ansat i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

17.06.2019 | Uddannelsesnyhed

Årets MBA-dimittender

Et stort tillykke til MBA-dimittenderne årgang 2019, som fredag den 14. juni kunne fejre en færdiggjort MBA. Aarhus BSS ønsker jer held og lykke med jeres fremtidige karriere, og vi håber, at vores veje krydses igen.

FOTO: Lars Kruse, AU Foto

14.06.2019 | Offentligheden/ Pressen

Forskere vil hjælpe mødre med fødselsdepression

Et stort dansk forskningsprojekt vil tættere på årsagerne til fødselsdepression og forhåbentlig blive i stand til at forudsige, hvilke mødre der har stor risiko for at udvikle den alvorlige sygdom. Projektet hedder HOPE, og alle mødre er inviteret til at deltage i undersøgelsen.

Christian Bækmark, indehaver og revisor i PrivatRevision

24.05.2019 | Uddannelsesnyhed

Christian Bækmark fra PrivatRevision udtaler sig om sit udbytte med Master i skat

"Jeg er blevet løftet på det skatteretlige område, og jeg har kunnet bruge det, jeg har lært, direkte i rådgivningen. Med titlen Master i skat med specialisering i moms får jeg en del forespørgsler, jeg ikke fik tidligere." Læs hele udtalelsen her: