Du er her: Aarhus BSS Insights Nyheder

Nyheder

Nyheder


25.03.2018 | Erhverv og økonomi

Leder, kom ned fra ølkassen

Ny bog samler resultaterne fra fire års forskning i ledelse, der virker i offentlige og private organisationer.

22.03.2018 | Samfund og politik

Kvinder i forskerteamet sikrer flere nuancer i medicinsk forskning

Forskerteam fra Aarhus BSS og Stanford University viser en sammenhæng mellem kønsdiversitet i forskerstaben og graden af opmærksomhed på kønsforskelle i medicinsk forskning. Det kan være afgørende for liv og død samt have store økonomiske konsekvenser.

22.03.2018 | Erhverv og Strategi

Digital transformation: Er din næste chef en robot?

For at kunne konkurrere i den digitale verden, må virksomhederne forandre sig til selv at blive digitale. Det betyder nye jobtyper, krav til nye medarbejderfærdigheder, og nye måder at organisere sig på.

21.03.2018 | Samfund og psykologi

Kan vi nudge os selv?

Er det muligt at beskytte os selv mod indkøb, der går imod det, som vi oprindeligt har bestemt at gøre? Det har en gruppe forskere fra Aarhus BSS undersøgt nærmere. Få svaret her.

06.01.2017 | Samfund og psykologi

Et årligt par-tjek forbedrer parforholdet

Burde vi alle sammen gå til et årligt par-tjek på lige fod med et årligt besøg hos tandlægen? Noget tyder på det. Tilfredsheden med ens parforhold falder, jo længere tid man har kendt hinanden og næsten halvdelen af alle ægtepar lader sig på et tidspunkt skille. Forskning viser nu, at par-tjek kan forbedre kvaliteten i parforholdet, og det gælder…

13.11.2013 | Samfund og politik

Småsultne er mere tilbøjelige til at ville hjælpe fattige

FRA ARKIVET - Ny forskning udfordrer vores forestillinger om, hvilke faktorer der påvirker vores holdninger til velfærdsstaten – noget så elementært som sult spiller en afgørende rolle, når vi angiver, om vi er for eller imod.

Viser resultater 81 til 86 ud af 86

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9