Strategisk indkøb
- Bliv rustet til at møde de stigende krav til indkøbsfunktionen

Kursus i strategisk indkøb giver værktøjer til sourcing og leverandørudvikling. Tre dage med fokus på strategisk sourcing, leverandørledelse og -performance.

Tilmeld dig vores kursus i strategisk indkøb og bliv rustet til at møde de stigende krav til indkøbsfunktionen. På kurset får du en række værktøjer og modeller til at optimere jeres sourcing proces og etablere en high performance leverandørbase. Du får også modeller og værktøjer til at udvikle leverandørrelationer og skabe værdi. Kurset strækker sig over tre dage og omfatter emner som indkøb som en strategisk funktion, strategisk sourcing og leverandørledelse, -performance og -udvikling.


Udbytte af uddannelsen

Lær state-of-the-art viden og værktøjer inden for strategisk indkøb. Vores kursus giver deltagerne de nødvendige færdigheder til at købe effektivt ind givet de øgede strategiske krav til indkøbsfunktionen. Vi fokuserer på de udfordringer, medarbejdere i indkøb ofte møder herunder at øge værdiskabelsen fra leverandørbasen, sikre forsyninger og reducere forsyningsrisici, opbygge en bæredygtig forsyningskæde samt udvikle samarbejde med leverandører for at sikre innovationsevnen. 

På vores kursus vil du lære at balancere fokus på low cost med fokus på innovation og udvikling med leverandører.  

Dag 1 fokuserer på indkøbsfunktionens overordnede strategiske rolle og opgaver. Vi diskuterer behovet for en balanceret tilgang til strategisk indkøb, der tager højde for både lavest mulige indkøbsomkostninger og samarbejde med leverandører. 

Dag 2 dykker vi ned i den del af strategisk indkøb, der leder op til en indgåelse af aftale med en ny leverandør (onboarding af nye leverandører). Vi lærer dig de vigtigste principper og metoder inden for strategisk sourcing. 

På dag 3 fokuserer vi på, hvordan du kan udvikle performance i eksisterende leverandørrelationer yderligere. Vi diskuterer vigtigheden af effektiv leverandørledelse, -performance og -udvikling. 

Praktisk information: Kurset vil kombinere forelæsninger med gruppediskussioner og øvelser, hvor deltagerne tager udgangspunkt i opgaver fra egen virksomhed. 

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle typer stillinger inden for virksomhedens indkøbsfunktion samt funktioner, der arbejder med leverandører inden for for alle brancher og sektorer f.eks. Category Managers, Supply Account Managers og strategiske indkøbere. Kurset henvender sig endvidere til mellemledere i indkøbsfunktionen. Medarbejdere i salg/marketing med kunder på B2B markedet kan desuden have stort udbytte af kurset. 

Undervisere

Chris Ellegaard, professor i B2B Purchasing Management, Aarhus Universitet 

Martin Dyg Jensen, partner og medejer af Shiftconsult 

Pris

Prisen på 12.900 (ex moms) er inkl. kursusmateriale, kursusbevis og forplejning.

Undervisningen er momsfritaget, men der opkræves moms af kursusmateriale og forplejning

Fakta


Undervisning: 7., 14. og 21. september 2023
Sted: Aarhus
Tid: Tre dage
Pris: 12.900* (ex moms)

Kontakt os


Uddannelseskonsulent
Anne Nisker Toppenberg
Mail: ant@mgmt.au.dk
Telefon: 93508552


Hvorfor skal du vælge et kursus ved Aarhus BSS?

idéstadiet

HØJ AKADEMISK STANDARD OG KVALITET

Aarhus BSS har en høj akademisk standard og kvalitet inden for business, økonomi og samfundsvidenskab, hvilket sikrer, at professionelle får adgang til den nyeste og mest relevante viden og praksis inden for deres fagområde.

TÆT SAMARBEJDE MED ERHVERVSLIVET

Aarhus BSS samarbejder tæt med erhvervslivet, hvilket sikrer, at de forskellige efteruddannelsestilbud er relevante og opdaterede med den nyeste viden og praksis inden for de forskellige fagområder.

NETVÆRKSMULIGHEDER

Aarhus BSS tilbyder en bred vifte af netværksmuligheder til de professionelle, herunder alumni-netværk og mentorordninger, der kan føre til muligheder for job eller karriereudvikling, samt arrangementer, hvor fagfolk kan møde og udveksle viden og erfaringer.