Du er her: Aarhus BSS Efteruddannelser MBA News

News

17.06.2019 | Uddannelsesnyhed

Årets MBA-dimittender

Et stort tillykke til MBA-dimittenderne årgang 2019, som fredag den 14. juni kunne fejre en færdiggjort MBA. Aarhus BSS ønsker jer held og lykke med jeres fremtidige karriere, og vi håber, at vores veje krydses igen.

29.04.2019 | Uddannelsesnyhed

Lær at oversætte digital strategi til handling med faget ”Digital Innovation og Digital Transformation”

Undervisningen foregår på Ivey Tangerine Leadership Centre i Toronto, hvor du bliver undervist af eksperter fra IVEY Business School. Du kommer også på virksomhedsbesøg hos blandt andre maRS, som er et hi-tech hub for virksomheder, regeringer og forskningssektorer. Dine fagkoordinatorer på Aarhus BSS er Franziska Günzel-Jensen og Andrea Carugati.…

06.03.2019 | Forskningsnyhed

Robotterne kommer 2 – En fremtid med automatisering

Hør, hvad der skal til, for at Danmark kan høste gevinsten af automatisering og kunstig intelligens i podcasten med økonomiprofessor og underviser på MBA-uddannelsen Philipp Schröder.

07.01.2019 | Arrangement

Vi inviterer til informationsmøde den 26. februar og 20. marts 2019

Hvor du kan høre mere om MBA-uddannelsen. Her får du mulighed for at møde både studieleder Franziska Günzel-Jensen, undervisere på uddannelsen, en tidligere MBA-studerende og studievejledere.

Foto: Roar Paaske

14.12.2018 | Navne

Fra socialrådgiver til dansk CEO for international virksomhed

Lene Overgaard Andersen er årets MBA-alumne på Aarhus BSS. Hendes karrierevej har været utraditionel, skiftende og spændende.

11.10.2018 | Arrangement

Vi inviterer til informationsmøde den 23. oktober 2018 kl. 16.30

Hvor du kan høre mere om MBA-uddannelsen. Her får du mulighed for at møde både studieleder Franziska Günzel-Jensen, MBA-alumne Per Engelbrechtsen og studievejledere.

17.09.2018 | Konference

Aarhus BSS afholder MBA-årsmøde

Bliv inspireret og opdateret med ny viden, når Aarhus BSS afholder MBA-årsmøde den 26. oktober. "Building Business Relations in the New World" er temaet for årsmødet. Begrebet dækker over forskellige tilgange til opbygning af relationer og værdiskabelse for kunderne, alene og i samspil med andre aktører i værdikæden. Se programmet og tilmeld dig…

10.07.2018 | Forskningsnyhed

Fremsynede virksomheder vinder stort

Virksomheder, som med en klar strategi forbereder sig på fremtiden, tjener langt mere og stiger meget mere i værdi end gennemsnittet af virksomheder, viser ny forskning fra Aarhus BSS. ”Det handler om at finde ud af, hvor fremtiden er for firmaet,” siger René Rohrbeck, underviser på MBA-valgfagene Strategic Foresight og Business Model Innovation.…

29.06.2018 | Uddannelsesnyhed

Tillykke til vores dimittender

37 dygtige dimittender fra MBA-uddannelsen på Aarhus BSS kunne fredag den 22. juni fejre resultatet af flere års benhårdt og lærerigt arbejde.

11.05.2018 | Forskningsnyhed

Robotterne kommer

Hver fjerde arbejdstime i Danmark kan erstattes af en robot eller andre digitale løsninger, der allerede eksisterer i dag. Men er det et skrækscenarium eller nye muligheder for vækst, som vi står over for på tærsklen til den såkaldte fjerde industrielle revolution. Hør podcasten med Professor i økonomi ved Institut for Økonomi på Aarhus BSS og…

Viser resultater 1 til 10 ud af 29

1 2 3 Næste