Trine Eriksen

Citat omkring uddannelsen fra Trine

Trine Eriksen, socialrådgiver, Rusmiddelcenter Viborg ved Viborg Kommune

"Jeg arbejder som misbrugskonsulent på Rusmiddelcenter Viborg, hvor vi har et tværfagligt team med mange forskellige terapeutiske og andre videreuddannelser. Vi har en vision om at højne fagligheden i teamet og få koordineret vores tilbud ud fra den brede vifte af kompetencer, vi besidder. Vi har midlertidig manglet en strategi herfor. Med masteruddannelsen ønsker jeg dermed at kunne videreudvikle vores behandlingstilbud, så borgerne i Viborg får den mest faglige kompetente behandling i forhold til deres behov.

Uddannelsen giver mig redskaber til at indhente, formidle og anvende mere viden på rusmiddelområdet og implementere denne viden i praksis. Det har jeg allerede kunnet bruge i mit arbejde, hvor vi er i gang med at implementere nye behandlingstilbud. Vi er nu blevet mere opmærksomme på at matche borgerne til de behandlingstilbud, de profiterer bedst muligt af.

Uddannelsen er baseret på e-læring, og det fungerer rigtig godt med det materiale, vi får udleveret på nettet. Jeg har ikke følelsen af at sidde alene med det.

Jeg er meget tilfreds med uddannelsen indtil nu. Det har været fantastisk at kunne fordybe sig, få adgang til den nyeste forskning på området, lære om afhængighedsteorierne og dermed kunne reflektere over mit eget arbejde. Det giver ny energi til faglig udvikling." 

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 24.09.2020