Vil du lære at lede og udvikle forretningsprocesser?

I foråret 2019 kan du tage fagpakken Business Process Management and Innovation. Send din ansøgning senest 8. januar og start studiet 25. januar.

19.12.2018 | Gitte Grand Bang

Bent Werner Laursen, Support- og integrationschef ved Lemvigh-Müller A/S

Hyppige ændringer i markedsvilkårene og nye teknologier stiller store krav til agilitet og innovation. Med Business Process Management and Innovation på Master i it bliver du gearet til at møde disse udfordringer.Du får redskaber til at analysere, gentænke og lede integrerede forretningsprocesser i din organisation.

Målgruppe
Fagpakken er relevant for dig, der arbejder med effektivisering, integration og innovation af forretningsprocesser ved hjælp af ERP og andre it-systemer.

Desuden er fagpakken er målrettet dig, der arbejder i grænselandet mellem forretning og it. Du arbejder eksempelvis som proceskonsulent, it-projektleder og leder eller medarbejder med ansvar for it-understøttelse og integration på tværs af fysiske lokationer, forretningsenheder, eller funktionsområder (salg, indkøb, R&D etc.).

Sagt om fagpakken
Bent Werner Laursen, som er Support- og integrationschef ved Lemvigh-Müller A/S, udtaler om fagpakken:

”Fagpakken Business Process Management and Innovation har givet mig ny viden og nye værktøjer til at kunne afdække og beskrive forretningsprocesserne i den virksomhed, jeg arbejder i. Og så har jeg lært, at man faktisk godt kan arbejde struktureret med at få mere innovation ind i en virksomhed – i stedet for bare at sætte sig ned og vente på, at der kommer en brillant ide.”

Vigtige datoer
Der er ansøgningsfrist 8. januar 2019 og holdstart i 25. januar 2019.

Læs mere om fagpakken

Gå til ansøgningssiden  

Uddannelsesnyhed