Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Vil du lære om moderne forretningsledelse i en digital tidsalder?

I foråret kan du læse fagpakken It-strategi og organisation eller tage enkeltfag fra fagpakken på Aarhus BSS. Her fortæller den nye fagansvarlige, studieleder Sune Dueholm Müller om fagpakken og dens relevans i den digitale omstilling, som virksomheder og organisationer står overfor.

Studieleder og fagansvarlig Sune Dueholm Müller

Studieleder Sune Dueholm Müller har overtaget ansvaret for fagpakken fra Andrea Carugati, og han underviser på fagpakken sammen med praktikere med kernekompetencer inden for de forskellige emner. Han vil bl.a. trække på Niels Elmegaard, som er senior consultant og executive assistant hos Rambøll og har stor erfaring fra erhvervslivet.

Formålet med fagpakken It-strategi og organisation er stadig at styrke deltagernes evner til at skabe sammenhæng mellem forretningsstrategi og it-strategi i deres organisation. Og målgruppen er stadig it-ledere og it-medarbejdere i private eller offentlige virksomheder og konsulenter, der arbejder med it-strategi eller med ledelse af it.

Hvorfor læse It-strategi og organisation?
Organisationer har behov for at være på forkant med innovation samtidig med, at den daglige drift skal være "lean". Her spiller it en afgørende rolle, hvad angår kompetencer, investeringer og systemer. It-organisationen er samtidig under forandring. Fagpakken giver værktøjer og modeller til at forandre og lede it-organisationen i den digitale tidsalder for at sikre, at it bidrager til såvel strategi som bundlinje.

Hvad er behovet typisk hos organisationerne?
De fleste er opmærksomme på behovet for et værdiskabende samspil mellem it-organisationen og den omgivende forretning, men med "digital disruption" ændrer spillereglerne sig. Mange organisationer er ikke klædt på til at tage bestik af og agere i nye, "rørte vande", som indebærer tilpasning af alt fra strategiplanlægning til organisering af arbejdet.

Hvad får deltagerne ud af at tage fagpakken?
Deltagerne lærer, hvordan den digitale omstilling påvirker moderne forretningsledelse, og hvordan de kan tilpasse strategi og forretningsmodeller, så de kan tage højde herfor. Undervisningen tager udgangspunkt i nyeste forskning og viden om digital strategi, transformation og innovation. Deltagerne får lejlighed til at bringe den nye teoretiske viden i spil i forhold til den praktiske virkelighed, de befinder sig i.

Vigtige datoer
Der er ansøgningsfrist 8. januar 2020 og holdstart i 24. januar 2020.