Bliv bedre til at udnytte virksomhedens it-systemer

I efteråret 2017 kan du tage fagpakken Ledelse af virksomhedsarkitektur på Aarhus BSS.

22.03.2017 | Gitte Grand Graversen

Torben Nordborg Helledi, Enterprise Architect ved LEGO Group

Virksomhedsarkitektur – eller enterprise architecture – er en vigtig del af fundamentet for, at en virksomhed kan operere effektivt og har evnen til at løse fremtidige opgaver på et konkurrencedygtigt niveau.

Fagpakken ’Ledelse af virksomhedsarkitektur’, som udbydes på ”Master i it” ved Aarhus BSS, ruster dig til at udvikle, lede og udnytte virksomhedsarkitektur bedst muligt i din virksomhed og sikre vedvarende agilitet.

Målgruppe
Fagpakken retter sig mod professionelle, der har ansvar for forretningsstrategi og it-strategi, projektportfolio-ledelse, eller drift og udvikling af virksomhedens it-systemer.

Målgruppen arbejder eksempelvis som it-arkitekt, portfolio-arkitekt, it- konsulent, projektleder, it business developer, leder eller mellemleder.

Sagt om fagpakken
Torben Nordborg Helledi, som er Enterprise Architect ved LEGO Group, udtaler om fagpakken:

"Jeg har fortløbende brugt den viden, jeg har fået på fagpakken i mit arbejde. Jeg har i højere grad kunnet sætte ting i kontekst nu, end jeg har kunnet før. Desuden er jeg blevet bedre i stand til at reflektere over den retning, som virksomhedens arkitektur bevæger sig i og til at udfordre ledelsen på det.”

Vigtige datoer
Der er holdstart i august 2017 og ansøgningsfrist 1. juni 2017.

Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte fuldmægtig Helle Gabriel Jensen på tlf. 8716 6103 eller mit.bss@au.dk hvis du ønsker personlig vejledning eller har spørgsmål.

Læs mere om fagpakken

 

 

 

Uddannelsesnyhed