Executive Reception på Master i IT

Hvad er en Executive Reception?

Vores Executive Receptions ligger ca. i tidsrummet 15-17.30. Arrangementet består af et fagligt oplæg ved en ekspert inden for it-området, et oplæg ved studieleder Sune Dueholm Müller og som noget nyt et oplæg ved en tidligere studerende. Der er mulighed for at stille spørgsmål til og debattere med oplægsholderne.

Der er lagt god tid ind i programmet til at netværke både før og efter de faglige oplæg, og arrangementet afsluttes altid med noget godt til ganen. Det er gratis at deltage og alle, der er interesseret i emnet og uddannelsen er velkomne til at deltage, men af hensyn til forplejning, skal man tilmelde sig.  

Så snart vi har fastsat datoen for det næste Executive Reception, offentliggøres den her på siden. Hvis du er interesseret i at få tilsendt information om den næste Executive Reception, kan du klikke på linket nedenfor og udfylde formularen.  

Aarhus BSS følger covid-19 situationen tæt, og vi afholder naturligvis vores aktiviteter i henhold til sundhedsmyndighedernes til enhver tid gældende retningslinjer. Du vil altid blive informeret, hvis der sker ændringer i vores arrangementer.   


Vil du høre om Master i it ved Aarhus BSS?

Deltag i vores online informationsmøde d. 30. september om de fagpakker, du kan læse på Aarhus BSS.  
Fakta om Master i it

Ansøgningsfrister: 1. maj og 1. november
Studiestart: August og januar
Varighed: 2 år på deltid 
ECTS: 60 point 
Adgangskrav: Videregående uddannelse + 2 års erhvervserfaring
Økonomi:
Enkeltfag: fra 8.000 kr.
Fagpakke: fra 24.000 kr.
Hele uddannelsen: fra 96.000 kr.
Læs mere om priser
Sted: Aarhus
Sprog: Primært dansk, noget litteratur på engelsk