Fjernundervisning

Læs Finansiel Rådgivning som fjernundervisning

Finansiel Rådgivning udbydes i Herning kombineret med fjernundervisning. På den måde får du mulighed for at tilpasse uddannelsen efter dit arbejde og dit familieliv og ikke omvendt. I praksis betyder fjernundervisning, at:

  • de obligatoriske fag bliver optaget. Dermed kan du følge forelæsninger, præcis når det passer dig, og du kan se de enkelte lektioner ved computeren eller din tablet få dage efter den fysiske undervisning. Bemærk, at du dog skal møde frem til eksamen.
  • underviserne har alle fulgt kurser i online undervisning og læring. Det sikrer, at undervisningsformen tilrettelægges med henblik på størst muligt udbytte for studerende, der benytter videooptagelserne af undervisningen.
  • udover optagelser fra undervisningen suppleres der med audioslides (PowerPoint-præsentationer med tale fra underviseren og podcasts (lydfiler til smartphone, computer eller tablet).
  • den fremmødebaserede undervisningen suppleres med online-opgaver, som du kan løse når som helst og hvor som helst – præcis når det passer dig. Til alle opgaver er der vejledende løsninger, så du selv kan se, om du har svaret korrekt. Bemærk, at du dog skal møde frem til eksamen.

Har du lyst eller behov, kan du altid deltage i undervisningen i klasselokalet.