Henrik Nielsen, tidligere butikchef og nu Retail Konsulent, Emmerys - HD i Marketing Management, nu Strategisk Salg og Marketing

"HD tiltalte mig primært pga. den praktiske anvendelighed. Jeg ønskede at opnå en dybere analytisk tilgang til den virkelighed, min virksomhed er en del af og blive mere værdifuld gennem min viden.

Lederne søger sparring
Jeg har fået en masse redskaber, som jeg kan bruge direkte i mit daglige arbejde. Den viden, som HD’en har givet mig, har gjort, at mine nærmeste ledere går mere til mig og søger sparring, fordi min tilgang til problemstillinger er mere analytisk og struktureret end andre i organisationen.

Teori den ene dag, praksis den næste
HD-specialiseringen Marketing Management har været den helt rigtige for mig og har gjort mig klart mere bevidst om de processer og dynamikker, der skaber glade og loyale kunder. Jeg har en masse lederansvar, som jeg har kunnet blive klogere på rent teoretisk gennem valgfag som kommunikation og forandringsledelse. Det, jeg lærte den ene aften, kunne jeg anvende konkret den næste dag.

Medstuderende motiverer
Jeg har også lært enormt meget af mine medstuderende gennem teoridiskussioner og projektarbejde, som har taget udgangspunkt i deres virksomheder og brancher. Det gav undervisningen en ekstra dimension og gjorde kompleks teori lettere forståelig.  Studielivet og de venskaber og netværk, man får opbygget undervejs, er med til, at man hiver sig selv af sted til undervisning hver onsdag aften.

Ingen "walk in the park"
For mig var det et spørgsmål om benhård prioritering at præstere både på arbejde, derhjemme og på studiet - en prioritering, der forekom mig helt naturlig, fordi jeg vidste, at det kun var for en periode af mit liv. Søndage var for mig helliget læsning og forberedelse, så det satte naturlige begrænsninger for udskejelserne lørdag.

Det er langt fra ”a walk in the park” at gennemføre en HD, men jeg er nået meget klogere ud på ”den anden side”. Jeg føler mig mere modig nu, fordi HD har givet mig en tro på mine egne evner og samtidig har gjort mig klogere på mig selv. HD har bidraget til, at jeg påtager mig mere ansvar, søger udfordringer og generelt har ”ja-hatten” på i mit arbejde."