Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Fremtidens SMV – uddannelse for ledere i SMV’er


Hvad går uddannelsen ud på?

_______________


SMV'ers forretningsmiljø er under konstant forandring, og nu især som følge af den eksponentielle udvikling af digitale teknologier og bæredygtighedsdagsordenen. Det er nødvendigt, at SMV’er har fokus på, hvordan virksomhedens forretningsmodel påvirkes af denne udvikling. Et manglende eller svagt fokus kan blive kostbart, fordi man i bedste fald går glip af de forretnings- og vækstmuligheder, der ligger heri og i værste fald taber sin konkurrenceevne, fordi virksomheden bliver irrelevant.

På uddannelsen arbejder vi med, hvordan virksomheden kan skabe unikke konkurrencemæssige fordele og vækstmuligheder gennem digitalisering og grøn omstilling ved at træffe kvalificerede beslutninger om, hvilke initiativer der skaber størst værdi, og hvad det konkret kræver at nå i mål med eksekveringen.Læs om uddannelsens profil og målgruppe.

Fakta


Studiestart: Forår 2024
Sted: Comwell Kellers Park, Børkop og 5. modul på Aarhus BSS
Pris: 39.500 kr., ekskl. moms.
 


Hvorfor skal du tage uddannelsen Fremtidens SMV?

_______________


Uddannelsen er baseret på viden og redskaber, der er udviklet af Center for Små og Mellemstore Virksomheder sammen med små og mellemstore virksomheder, som også har testet dem i praksis. Dermed er du sikret, at den viden, der indgår, virker i praksis. 

Deltager du på ’Fremtidens SMV’, får du:

  • Mulighed for at arbejde konkret med egen virksomhed igennem hele forløbet
  • Indsigt i de nye dagsordener og de krav, som påvirker SMV’er især i forhold til digitalisering og bæredygtighed
  • Viden om og inspiration til, hvordan du skaber værdi for kunden og virksomheden gennem brug af data og grønne løsninger
  • Konkrete virksomhedscases, der giver idéer og inspiration til, hvordan digitale og grønne teknologier kan hjælpe med at optimere og nytænke inspiration til, hvordan samarbejder og økosystemer konkret kan understøtte forretningsvækst og -udvikling
  • Overblik over og forståelse for den strategiske forankring og effekten af initiativer for din forretningsmodel og organisation
  • Kompetencer og redskaber til at kunne udvikle handlings- og eksekveringsplaner for din egen virksomheds udvikling
  • Færdigheder og hjælp til at identificere, kvalificere, prioritere og ’trykprøve’ de initiativer, som kan styrke netop din forretning

Læs om dit udbytte. // Gode grunde til at tage uddannelsen.Hvordan er uddannelsen opbygget?

_______________


Uddannelsen består af fem moduler, hvoraf de første fire afvikles som internat på hver to dage. Den sidste dag afholdes som en enkelt dag på Aarhus BSS.

På uddannelsen arbejder du trin for trin dybere ned i ”egen” forretning. Der er hele tiden en kobling mellem nyeste viden og redskaber og deltagernes egne virksomheder.

Læs om uddannelsens opbygning.
Hvordan foregår undervisningen?

_______________


Uddannelsen er opdelt i fem moduler, hvoraf de fire dage afvikles som internat af to dages varighed. I undervisningen kobles nyeste viden og redskaber med konkrete cases, der kan tjene som inspiration ift. egen virksomhed.

I har under hele forløbet mulighed for at arbejde med udgangspunkt i egen virksomhed, således at uddannelse kan udgøre en del af processen med at fremtidssikre jeres virksomhed, så den kan modstå trusler og udnytte nye muligheder.

Læs mere om undervisningen.