Sparring og supervision​

For undervisere ved Aarhus BSS

Alle undervisere, både garvede og nye, kan føle behov for at få feedback på deres undervisning. Det kan dreje sig om råd og tips til undervisningen i bred almindelighed eller et ønske om at prøve et nyt pædagogisk tiltag.

Den individuelle sparring kan omhandle alt lige fra forelæsningsteknik, fokus på feedbackformer i holdundervisningen, spørgeteknik i vejledning til inddragelse af teknologi i undervisningen og opsætning af en  Blackboardside.

Sparringsforløbet afhænger af, hvad dit behov er og hvad du ønsker feedback på. Måske kan det klares med observation af en enkelt forelæsningstime, eller måske skal der en række samtaler til, hvis det f.eks. drejer sig om et nyt pædagogisk tiltag.

Supervisionen og sparringen varetages af erfarne undervisningsudviklere indenfor lige præcis det område i din undervisning, som du har behov for at udvikle. Tag kontakt for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe med og hvem der kan hjælpe dig.

Supermentoring

Ressourceside, der introducerer ’supermentoring’: en struktureret form for undervisningsfeedback fra educational developers/erfarne undervisere til mindre eller ikke helt så erfarne kolleger. 

https://treat.au.dk/supermentoring/forside