WISEflow

Papirløs eksamen

Eksamen er blevet digitaliseret i bogstaveligste forstand. Slut med cirkulering af besvarelser, opgave-instrukser på papir og ‘afleveringer i hånden’. Aarhus BSS benytter sig af systemet WISEflow til at håndtere såvel mundtlige som skriftlige eksamener, uformelle og formelle prøver, stedprøver og hjemmeopgaver.

Lokale administratorer og undervisere kan sammensætte og kombinere forskellige prøve-muligheder i WISEflow, og det er fx muligt at afvikle multiple choice-eksamen i kombination med en skriftlig opgave. De studerende kan bl.a. skrive i et lukket system, hvor der kun er adgang til en teksteditor, til eksamensopgaven, udvalgte hjælpeværktøjer og ‘whitelistede’ hjemmesider. Som bedømmer kan man kommentere på opgavebesvarelsen, dele kommentarerer med medbedømmere samt give feedback til studerende. Derudover kan bedømmere også afgive egne vurderinger og inddatere endelige karakterer.

CUL kan hjælpe med rådgivning vedrørende opsætning af MCQ-eksamen, valg af spørgsmålstyper og rådgive om den efterfølgende omfattende statistik og mulighed for automatisering af karaktergivningen samt om mulighederne i bedømmerværktøjet.  

Workshop og webinar

Wiseflow

Workshops og webinarer for undervisere og instruktorer

Lille banner med lilla baggrund i forbindelse med kontaktoplysninger.

Rekvirér workshop eller sparring

CUL tilbyder skræddersyet rådgivning til undervisere ved Aarhus BSS.