Videoproduktion

Fra teknik til pædagogik

Video er en af de mest effektive måder at gennemgå fagligt stof online.  Det er også ideelt til f.eks. trin-for-trin gennemgang af computerprogrammer. Med video i undervisningen kan du give de studerende et bedre afsæt til at arbejde selvstændigt med stoffet udenfor undervisningen, diskutere stoffet i undervisningen eller træne computertekniske færdigheder.

Video har således mange anvendelsesmuligheder, og vi kan hjælpe dig med at udnytte dets potentiale. Vi samarbejder med underviserne om alt lige fra teknisk hjælp til pædagogisk brug af video. I vores videostudie kan vi producere professionelle videoer, så du kan fokusere på det faglige indhold frem for teknik. Vi står for alt det tekniske fra optagelse til færdig video. Læs mere om vores Media Lab. Hvis du gerne vil kunne producere videoer selv, kan vi hjælpe dig i gang med at bruge forskellige værktøjer.

Vi kan også samarbejde med dig om at udvikle din undervisning med brug af video. Du kan f.eks. arbejde med et “flipped classroom”, hvor den faglige gennemgang sker på video udenfor timerne. Timerne går så f.eks. med øvelser eller studenterpræsentationer, feedback på opgaver, gennemgang af computerprogrammet m.m.

CUL tilbyder at producere video i vores studie, at sparre i forbindelse med egenproduktioner og at udvikle undervisningsforløb, hvor video er en integreret del. Derudover tilbyder vi workshops om at lave gode præsentationer på video.

Læs mere om vores Media Lab

Lille banner med lilla baggrund i forbindelse med kontaktoplysninger.

Rekvirér workshop eller sparring

CUL tilbyder skræddersyet rådgivning til undervisere ved Aarhus BSS.

Kontakt