Nyheder

30.09.2016 | Aarhus BSS

Kender moderen sit barn bedst?

Ny forskning viser, at det går ud over mors dømmekraft, hvis hun har psykiske problemer, og at far er lige så god som mor til at vurdere sit barns faglige og sociale evner. Det er vigtigt at tage højde for i bl.a. forældremyndighedssager, mener forskerne bag undersøgelsen.

26.09.2016 | Konference

Konference om fremtidens udvikling i produktionsindustrien

Torsdag den 22. september var alumner inviteret til en konference om de nyeste teknologier og blandt andet om, hvordan en automatiseringsproces startes og om virksomhedernes konkurrencestyrede position.

Thomas Pallesen, dekan. Foto: AU Foto

15.09.2016 | Aarhus BSS

Tak for sidst – vi vil gerne se endnu mere til jer

Leder af Thomas Pallesen: Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for sidst til de mange alumner, som var med til vores sommerfest sidste måned. Det glædede mig at se så mange af jer. Når vi i år valgte at invitere samtlige alumner fra Aarhus BSS til sommerfest i Universitetsparken, var det for at sætte en tyk streg under, at vi gerne vil have en…

09.09.2016 | Forskningsnyhed

Terrorangrebene den 11. september 2001 forårsagede psykisk sygdom i Danmark

Terrorhandlinger kan sprede så stor frygt, at borgere i lande, der ligger tusindvis af kilometer fra angrebene, bliver psykisk syge. Dette er konklusionen på en undersøgelse finansieret af Carlsbergfondet, som er udført af forskere fra Aarhus Universitet, Københavns Universitet og Stanford University. Undersøgelsen er netop publiceret i det…

09.09.2016 | Aarhus BSS

Hanne Nørreklit bliver Ridder af Dannebrog

Den 23. september 2016 udnævnes professor Hanne Nørreklit fra Aarhus BSS ved Aarhus Universitet som Ridder af Dannebrog af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

Viser resultater 31 til 35 ud af 64

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste