Nyheder

10.01.2017 | Forskningsnyhed

Et årligt par-tjek forbedrer parforholdet

Burde vi alle sammen gå til et årligt par-tjek på lige fod med et årligt besøg hos tandlægen? Noget tyder på det. Tilfredsheden med ens parforhold falder, jo længere tid man har kendt hinanden og næsten halvdelen af alle ægtepar lader sig på et tidspunkt skille. Forskning viser nu, at par-tjek kan forbedre kvaliteten i parforholdet.

Thomas Pallesen, dekan på Aarhus BSS.

14.12.2016 | Alumner

Ny strategi – ikke mindst med alumnerelationer

Hvis nogen skulle være i tvivl, så er vi på Aarhus BSS meget begejstrede for vores alumner. I den nye strategi for fakultetet, der træder i kraft ved årsskiftet, og som løber frem til 2020, vil vi nemlig gerne udbygge forholdet til vores eksterne relationer generelt og i den forbindelse har vores alumner en vigtig rolle. I den nye strategi vil vi…

Det kan øge profitten markant at sætte spot på virksomhedens prisstrategi.

13.12.2016 | Kursus

En uklar prisstrategi er gift for forretningen

Hyppige pristilpasninger er gift for virksomhedens langsigtede indtjening, forklarer en af Danmarks førende forskere i prisfastsættelse. Den gode nyhed er, at du med nogle relativt simple tiltag kan øge profitten og mindske presset fra kunder og konkurrenter.

09.12.2016 | Forskningsnyhed

Mobning får mænd til at forlade arbejdsmarkedet

Mænd og kvinder har cirka lige stor risiko for blive udsat for mobning på arbejdspladsen, men hvor mobning ofte får kvinderne til at langtidssygemelde sig eller bruge antidepressiver, vælger mænd i højere grad helt at forlade arbejdsmarkedet i en periode. Det viser ny forskning fra Aarhus BSS og Københavns Universitet.

08.12.2016 | Aarhus BSS

To institutter bliver til ét på Aarhus BSS

Institut for Erhvervskommunikation lægges pr. 1. januar 2017 sammen med Institut for Virksomhedsledelse. Det har Aarhus Universitets bestyrelse besluttet.

Viser resultater 21 til 25 ud af 64

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste