Du er her: Aarhus BSS Alumner Nyheder

Foto: Kasper Hornbæk

22.08.2019 | Alumner

Årets alumne med international karriere

Bestyrelsesposter i danske virksomheder og et sommerhus på Mols er det, der holder Marianne Kirkegaards tilknytning til Danmark intakt efter en lang årrække i udlandet.

14.12.2018 | Alumner

Fra socialrådgiver til dansk CEO for international virksomhed

Lene Overgaard Andersen er årets MBA-alumne på Aarhus BSS. Hendes karrierevej har været utraditionel, skiftende og spændende.

Foto: Line Axelsen
John Fu

International alumni reconnect

Aarhus BSS collaborates with alumni outside Denmark’s boarders to reconnect, create events and networking opportunities. In October, we went to the inspiring cities of Shanghai and Beijing, China, to meet alumni – and reconnect.

Pressefoto: CSM Bakery Solutions

International top-alumne besøger Aarhus BSS

Hun er blandt de 30 mest indflydelsesrige erhvervskvinder i USA. Hun er årets bestyrelseskvinde i 2018. Hun er alumne fra Aarhus BSS. Og du kan møde hende på Om Ledelse ’19 i februar.

Dekan Thomas Pallesen overrækker CEO i Novo Nordisk Lars Fruergaard Jørgensen prisen som Årets Alumne 2018 på Aarhus BSS. Foto: Anders Trærup
Lars Fruergaard Jørgensen. Foto: Anders Trærup

18.09.2018 | Alumner

Hele vejen til toppen

27 år efter, at Lars Fruergaard Jørgensen forlod Aarhus med en cand.merc. eksamen i hånden, var han for første gang tilbage på Aarhus BSS. Nu som CEO ”for Novo Nordisk og som Årets Alumne 2018.

Viser resultater 1 til 5 ud af 64

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste