Om Ledelse '19

Torsdag den 7. februar 2019

Tilmelding er lukket Tilmelding for studerende (lukket) Se programmet
Om Ledelse '19
- Det personlige lederskab

Om Ledelse '19
- Det personlige lederskab

Til Om Ledelse ’19 på Aarhus BSS vil seks markante topledere dele deres erfaringer med ledelse. Hver især løfter de låget for, hvad der har været svært, sjovt, overraskende, lærerigt, skræmmende, effektivt og meget mere. Fokus er på deres personlige historier.

Mød blandt andre Lene Espersen, direktør for interesseorganisationen Danske Ark, og Nina Smith, professor ved Institut for Økonomi på Aarhus BSS, Aarhus Universitet.

Om Ledelse '19 bliver holdt torsdag den 7. februar 2019 kl. 07.45 - 12.30 på Aarhus BSS, øvre- og nedre multisal, S-bygningen, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V.


Program

Program


07.45 - Morgenmad og registrering

Nyd en omgang morgenmad, og netværk med de andre deltagere


08.15 - Åbning


08.30

Charlotte Møller, direktør - Toldstyrelsen

Charlotte Møller er direktør for den nye Toldstyrelse, som blev etableret den 1. juli 2018 med hovedsæde i Aarhus. Hun har tidligere været økonomidirektør i PFA Pension og Sampension, økonomichef i Industriens Pension og underdirektør i Finanstilsynet, og hun har bestyrelseserfaring fra den finansielle sektor og energisektoren. Charlotte er uddannet cand.polit.


09.00

Mie Krog, bestyrelsesformand - i bl.a. All Styles


Mie Krog arbejder i dag professionelt med bestyrelser i primært ejerledede virksomheder med fokus på vækst, internationalisering og digitalisering. Hun har tidligere været marketingdirektør og kommerciel direktør i JYSK-koncernen og HR & Brand Senior Director i LEGO. Mie er uddannet cand.negot. og HD i afsætning.


09.30

Nina Smith, professor ved Institut for Økonomi - Aarhus BSS, Aarhus Universitet


Nina Smith er professor i økonomi ved Institut for Økonomi, Aarhus BSS, Aarhus Universitet. Hun har endvidere haft en stribe bestyrelsesposter i tilknytning til Nykredit, Carlsberg og PFA. Hertil kommer bestyrelsesposter og formandsposter for offentlige bestyrelser, bl.a. VIVE og Danmarks Statistik. Nina er cand.oecon. fra Aarhus BSS, Aarhus Universitet.


10.00 - Pause


10.30

Mette Østergaard, chefredaktør - Berlingske


Mette Østergaard er chefredaktør for Berlingske. Hun har tidligere været politisk redaktør og redaktionschef på Politiken og chefredaktør på TV2 News. Hendes karriere omfatter også Jyllands-Posten og Børsen.


11.00

Lene Espersen, direktør - Danske Ark

Lene Espersen er direktør for interesseorganisationen Danske Ark. Hun er også bestyrelsesformand for Aalborg Universitet. Hendes politiske karriere omfatter bl.a. posterne som udenrigsminster, økonomi- og erhvervsminster og justitsminster. Lene er cand.oecon fra Aarhus BSS, Aarhus Universitet.


11.30

Henriette Fenger Ellekrog, bankdirektør - Danske Bank


Henriette Fenger Ellekrog er bankdirektør og medlem af direktionen i Danske Bank. Hun er endvidere leder af Group HR og formand for Finanssektorens Arbejdsgiverforening. Henriette har tidligere været ansat i en række ledende stillinger hos SAS og TDC.


12.00 - Paneldebat


12.25 - Afrunding

Ret til ændringer i programmet forbeholdes


Aarhus BSS
Om Ledelse '19

Aarhus BSS
Om Ledelse '19

Konferencen bliver afholdt på Aarhus BSS, øvre- og nedre multisal, S-bygningen, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V.

Se kort over parkeringsmuligheder. I forbindelse med Om Ledelse '19 har vi gjort det muligt for deltagere at parkere i kælderen under bygning 2610 (S) og på alle øvrige parkeringsarealer på Fuglesangs Allé 4. Det er således ikke nødvendigt at foretage forudgående registrering. For øvrig parkering henviser vi til Eugen Warmingsvej ved Botanisk Have (5 timer med p-skive).Kom med og bliv inspireret

Kom med og bliv inspireret:

Til Om Ledelse ’19 vil seks markante topledere dele deres erfaringer med ledelse.

Pris: Konferencen er gratis for alle, men tilmelding er nødvendig.


Kontakt

Spørgsmål om konferencen bedes rettet til:

Signe Kim
Alumni Relations Coordinator
signekim@au.dk


Konferencen er arrangeret af Aarhus BSS i samarbejde med H&B|Hildebrandt og Brandi:


Vil du vide mere om ledelse?

Læs blandt andet en MBA, HD eller Master i offentlig ledelse på Aarhus BSS.