Dimissioner 2020

Dimissionsgave 2020

På grund af coronakrisen er dimissionsceremonierne for cand.merc.-linjer, cand.it. og HD samt sommerdimission i Herning aflyst i 2020.

Aarhus BSS Alumni og jeres institut har sendt en e-mail om aflysningen til jer kommende dimittender, men som et plaster på såret vil vi stadig gerne forære jer det traditionelle dimissions-krus som dimissionsgave.

I kan afhente jeres krus i receptionen på Fuglesangs Allé 4, når sidste eksamen er overstået, og vi igen åbner dørene og receptionen på Aarhus BSS.

For dimittender, inklusive HD-dimittender, fra Herning, kan dimissionskrus hentes på Birk Centerpark 15 i Herning.

Særligt for kandidatdimittender

Forvent at I tidligst kan afhente krus i midten af august. Afvent venligst yderligere information.

Særligt for HD-dimittender

For dig som har læst HD i Herning: Du kan afhente dit dimissionskrus og dit HD-diplom i receptionen på Birk Centerpark 15 i Herning fra tirsdag den 28. juli.

For dig som har læst HD i Aarhus: Du kan afhente dit dimissionskrus og dit HD-diplom i receptionen på Fuglesangs Alle 4 fra tirsdag den 11. august.

For info om øvrige dimissioner, kontakt jeres institut eller Aarhus BSS Student Services.

Sådan får I besked

Hvis I er medlem af alumnenetværket ved Aarhus BSS, får vi derigennem jeres e-mail-adresser og I får direkte besked, når I kan afhente kruset. Ved tvivl, kontakt Aarhus BSS Alumni her.

Alternativt kan I holde øje med denne side, som opdateres, når krusene kan afhentes.

Eksamensbevis

Eksamenspapirer sendes direkte via e-boks til dimittenderne fra Aarhus BSS Student Services. Forventet levering er cirka 2 måneder efter afslutning - ellers kan Aarhus BSS Student Services kontaktes her.

Bliv gratis medlem af alumnenetværket og hold dine oplysninger opdateret, så du kan få direkte invitationer til events, netværksmuligheder, nyheder, faglig viden og tilbud. Se alle fordele.

Hvad er alumnenetværket?
Alumnenetværket er for alumner (tidligere studerende), studerende og medarbejdere. Netværket har 20.000 medlemmer fra Aarhus BSS.