Netværksevent:

Digital transformation

- Kundeoplevelsen nu og i fremtiden

Tirsdag den 4. december 2018

Smart homes, chatbots, selvkørende biler, big data. Den digitale udvikling betyder, at virksomheder i langt højere grad end tidligere får oplysninger om kundernes forbrug, vaner og handlinger. Det giver mulighed for at skabe unikke kundeoplevelser, men det forventer kunderne på den anden side også. Den 4. december tager vi udgangspunkt i både forskning og praksis og undersøger, hvordan digital transformation ændrer måden, vi driver virksomhed og skaber kundeoplevelser på.

På dagen vil vi bl.a. forsøge at give dig svar på følgende:

• Hvordan griber forskellige brancher den digitale transformation an i forhold til kundeoplevelsen?
  • Hvordan har udviklingen været inden for digital transformation og kundeoplevelser de seneste år, og hvor er virksomhederne på vej hen?
  • Hvordan håndterer virksomhederne de mange digitale muligheder i bestræbelserne på at forblive konkurrencedygtige?

Hør også mere om muligheden for et partnerskab på Elitemodulet i Digital Transformation samt Master i it og Master i digital innovation på Aarhus BSS.

Program:

Kl. 08.30

Netværk, kaffe & croissant

Kl. 09.00

Insights on digital and mobile service quality and new forms of digital services
v/Christian Brock, professor ved Rostock University

Kl. 10.00

Digital ecosystems and partnerships
v/Søren Bro, Chief Digital Strategist hos Grundfos

Søren Bro fortæller i sit oplæg, hvordan pumpevirksomheden griber den digitale transformation an på B2B-markedet.

Kl. 10.30 Netværk, og hør mere om partnerskab på elitemodulet i Digital transformation samt masteruddannelserne i IT og Digital Innovation
Kl. 11.00 Tak for i dag

Praktiske informationer

Dato: Tirsdag den 4. december 2018