Du er her: Aarhus BSS Samarbejde Rekruttér studerende og nyuddannede Partnerskab på Aarhus BSS Preferred Partner for talenter i Digital Transformation

Bliv Preferred Partner

for talenter i Digital Transformation

Som “Preferred Partner“ får I:

1. To dages digital Master Class for to personer fra jeres virksomhed (se indholdet herunder)
  2. Direkte adgang til rekruttering af digitale talenter
  3. Netværksarrangementer til at scoute de rette talenter til jeres virksomhed
  4. Mulighed for specialesamarbejde

2 dages digital Master Class:

Aarhus BSS' forskere og eksperter i digital transformation, marketing og ledelse vil på to dage tage to personer fra jeres virksomhed gennem følgende:

• De nyeste digitale trends og deres indflydelse på jeres forretning
  • Innovation i den digitale verden
  • Hvordan arbejder man med "customer touch points" i den digitale verden
  • Organisering af den digitale organisation
  • Human Resource Management i den digitale organisation
  • Digitaliseringens "costs and benefits" -  fx cyber-kriminalitet.
  • Konflikter og paradokser i den digitale organisation

Kontakt mig

"Talentsemesteret ligger helt i tråd med, hvad Vestas har fokus på de kommende år: medarbejdere med stor digital indsigt, lyst og mod samt kompetencer, der går på tværs af IT og forretningen. Vores agile approach er med til at transformere IT fra det mere traditionelle kunde-leverandørforhold til en tættere integreret del af forretningen. Herved kan IT hurtigere udvikle løsninger, der understøtter Vestas' strategiske målsætninger. Det kræver fleksible medarbejdere, der både er operationelle og strategiske, og som med stor nysgerrighed, bred indsigt og overblik springer ind i agile teams og udforsker ny teknologi."

- Henrik Sønnichsen, Head of e-Products, Vestas Global IT

Intropris for 1 års partnerskab:

Kr. 25.000 ex. moms.

Et talentforløb for de mest ambitiøse studerende:

• Kun særligt motiverede og ambitiøse kandidatstuderende fra den bedste 1/3 optages på talentsemesteret
  • Der stilles således karakterkrav for at komme ind, og de studerende skal skrive en motiveret ansøgning
  • De studerende lærer via konkrete cases at arbejde som digitale konsulenter for virksomhederne
  • De studerende undervises bl.a. af eksperter fra de kendte amerikanske universiteter MIT, PennState og Columbia.

Talentforløbets to spor:

Det interne fokus

• Interne udfordringer for den digitale virksomhed
  • Organisation, ledelse og tranformation
  • Studietur i USA: technology management
  • Human Resource Management og digital etik i forhold til bl.a. medarbejderdata
  • Virksomheden i den digitale tidsalder

Læs den fulde beskrivelse af forløbet

Det eksterne fokus

• Eksterne udfordringer for den digitale virksomhed
  • Digital innovation og forretningsudvikling
  • Studietur i USA : technology management
  • Digital marketing, SoMe, forbrugeradfærd og værdikæder
  • Virksomheden i den digitale tidsalder

Læs den fulde beskrivelse af forløbet

Hvad kan de studerende efter talentforløbet?

• Analysere hvad digitalisering betyder for virksomhedens konkurrencesituation
  • Vurdere virksomhedens digitale (u)modenhed, trusler og muligheder
  • Udnytte digitale, datadrevne marketingmuligheder med kunden i fokus
  • Skabe overblik over, hvad den digitale omstilling kræver af ledelsen og organisationen
  • Fokusere Human Resource Management-indsatsen ift. de nye muligheder
  • Designe og tegne organisation til den nye digitale virksomhed

Hvad siger underviserne?

"My favorite classes are those filled with discussions where the participants and I learn from each other. The class I taught was a good example. From the discussions we had, the students are clearly more experienced and at a different level than normal. That made the class more rewarding for all."

- Nils Fonstad, MIT

"It was a pleasure for me to teach in the first talent course students at MGMT. I have taught a talent course for many years at Penn State University, and the students at AU are very similar – bright, hard-working, and very interactive. The course is divided into modules, and each module is taught by a faculty member who is an expert in that subject. This course is simply outstanding, and I look forward to teaching in it next year."

- Charles Snow, PennState

Hvad synes de studerende?

Spørgsmål? Kontakt

Thomas Hvergel Jensen

Leder af Aarhus BSS Career & Alumni
H bygn. 2610/S, S430
P +4587152487
P +4530595768

Børge Obel

Professor, Centerleder
H bygn. 2635, 111
P +4587164835
P +4520207355

Hvad er digital transformation?

Mange virksomheder øger i disse år deres investeringer inden for digital marketing, e-handel, mobility, automatisering m.v.

Ofte mangler der dog en sammenhæng mellem de digitale investeringer og så overvejelser om, hvordan virksomheden om 5-10 år tjener sine penge, kommunikerer med kunder, medarbejdere og partnere, igangsætter nye produkter og organiserer sine interne arbejdsgange.

Talentprogrammet på Aarhus BSS lægger et holistisk syn på digital transformation og ser på, hvordan transformationerne påvirker virksomhedens organisering, forretningsmodel og infrastruktur. Hvad sælger vi, til hvem og hvordan får vi vores produkter og services til markedet?

Og er virksomheden gearet til det internt, og man de rette folk ombord til opgaven?