Du er her: Aarhus BSS Samarbejde Kurser og netværk Strategisk indkøb

Strategisk indkøb

Skab adgang til dine nøgleleverandørers strategiske ressourcer

I de senere år er indkøb i mange virksomheder blevet brugt som et middel til at skabe besparelser på den direkte indkøbspris. Værktøjer som Category Management, Spend Analysis, Low Cost Country Sourcing, On-Line-Reverse Auctions og forhandling har været udbredte. Dette kursus tager hul på en ny generation af strategisk indkøb, som bygger på involvering og samarbejde med virksomhedens vigtigste leverandører. 

Fakta om kurset

Dato: 10. april 2019

Tid: kl. 9.00 - 16.00

Hvor: Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V

Pris: DKK 5.400 ekskl. moms. Priserne er inklusiv materiale og forplejning
Rabatmuligheder

Tilmeldingsfrist: 27. marts 2019. Tilmeldingen er bindende efter tilmeldingsfristens udløb


Dit udbytte

På kurset får du indblik i en procesmodel for leverandørinvolvering, som bl.a. sætter dig i stand til at:

  • Segmentere din leverandørportefølje og identificere de leverandører, som kan forbedre din konkurrenceevne.
  • Identificere din virksomheds attraktivitet og status som kunde for dine nøgleleverandører.
  • Forbedre din kundestatus og styrke dine relationer til nøgleleverandører.
  • Planlægge og udvikle strategier til leverandørinvolvering.
  • Forankre disse strategier internt og eksternt.
  • Søsætte specifikke initiativer til at aktivere dine nøgleleverandører.

Kontakt

Ella Posselt

AC-fuldmægtig
M
H bygn. 2610/S, S413b
P +4587165963
P +4593508818

Om kurset

Målet er at skabe værdi for virksomheden ved at bruge leverandører til at øge virksomhedens konkurrenceevne via strategisk leverandørledelse og forbedret performance på kritiske parametre som Total Cost, Process Innovation, produkt-/ydelsesinnovation, Sustainable Sourcing og Supply Risk Management. Det er ikke nok at sikre lave priser på leverandørers produkter, services og ydelser – virksomheden er nødt til at skabe adgang til leverandørens strategiske ressourcer, såsom viden, teknologi og nøglemedarbejdere.

Hvem er deltagerne?

Kurset henvender sig primært til mellemstore og store virksomheder. Mulige deltagere er som udgangspunkt alle medarbejdere med kontakt til leverandører, f.eks. strategiske indkøbere, category managers, indkøbsspecialister, supply chain managers, produktionsledere (inklusiv kvalitet), indkøbsledere, samt SCM- og logistikledere. Kurset henvender sig desuden til topledere med fokus på området, såsom CPO'er, COO'er, indkøbsdirektører og produktionsdirektører.

Din underviser

Chris Ellegaard er professor på AU med speciale i Business-to-Business Indkøb og Marketing. Han har gennemført en lang række forskningsprojekter med danske og internationale virksomheder inden for strategisk indkøb, mange af dem med specifik fokus på leverandørinvolvering og -samarbejde. Han underviser bl.a. i Relationship Marketing på MBA og Global Sourcing and Buyer-Supplier Relationships på Cand.Merc. Chris har desuden kørt en række programmer, kurser, seminarer og workshops inden for temaet for ledere og medarbejdere i danske virksomheder.


Andre har også kigget på...