Du er her: Aarhus BSS Samarbejde Kurser og netværk Digital HRM

Digital HRM

 

Digitalisering af HRM giver virksomheden helt nye muligheder for at opsamle data og optimere arbejdsgange ved hjælp af fx kunstig intelligens, digitale assistenter og automatisering. Kurset foregår som en vekslen mellem oplæg og cases/øvelser, således at du får en god forståelse af, hvordan digitalisering kan understøtte ’medarbejderrejsen’ – fra rekruttering til outplacement.

 

 

Fakta om kurset

Dato: 21. marts 2019

Tid: kl. 9.00 - 16.00

Sted: Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V

Pris: DKK 5.400 ekskl. moms. Priserne er inklusiv materiale og forplejning
Rabatmuligheder

Tilmeldingsfrist: 7. marts 2019. Tilmeldingen er bindende efter tilmeldingsfristens udløb


Dit udbytte

På kurset får du:

  • Grundlæggende introduktion til digital HRM
  • Værktøjskasse til digitalisering af medarbejderrejsen
  • Strategi til prioritering af digitaliseringsprojekter
  • Træning i analyse og løsning af konkrete cases.

Kontakt

Lone Damsgaard

Kursuskoordinator

Om kurset

Vi gennemgår skridt for skridt, hvordan digitalisering kan understøtte ’medarbejderrejsen’ – fra rekruttering til outplacement.

Du får en introduktion til, hvordan du kan arbejde med portfoliostrategi, som kan anvendes til at prioritere tilgangene til de mange forskellige muligheder for at digitalisere HRM og fx undgå isolerede indsatser. Kurset giver dig desuden en række analyseværktøjer, som vi anvender på konkrete cases.

Hvem er deltagerne?

Kurset er relevant for både ledere og HR-professionelle samt andre, der beskæftiger sig med digitalisering af HRM – i såvel private som offentlige virksomheder.

I kan med fordel deltage flere fra samme organisation, både ledere og medarbejdere – det giver et godt grundlag for at kunne indføre og arbejde med digitalisering af HR-funktionen.

Din underviser

På kurset underviser Lars Haahr, ph.d. og adjunkt på Institut for Virksomhedsledelse ved Aarhus BSS. Lars forsker i, hvordan virksomheder håndterer digitalisering, blandt andet inden for HRM, og har netop bidraget med et kapitel om digitalisering af HRM-området til en international undervisningsbog fra forlaget Routledge. Lars står også bag den årlige konference om digitalisering på Aarhus BSS. I øjeblikket interviewer Lars en række virksomheder om digitalisering af HRM og har derfor et helt aktuelt billede af de udfordringer, som digitaliseringen giver.

Program

Del 1: Introduktion til digital HRM

Del 2: Digitalisering af medarbejderrejsen

Del 3: Prioritering af digitaliseringsprojekter

Undervisningen foregår som en vekslen mellem oplæg og case-øvelser.

Vi forventer, at du indgår aktivt i undervisningen.


Andre har også kigget på...