Du er her: Aarhus BSS Samarbejde Kurser og netværk Aarhus BSS HR Executives Business Brunch 20. september

Business Brunch og Corporate Entrepreneurship

Bliv klogere på, hvorfor I skal arbejde med Corporate Entrepreneurship i jeres organisation. Og lær hvordan I kan sikre jer, at fremtidens arbejdskraft, de digitale indfødte, ønsker at arbejde hos jer (i hvert fald indtil de finder noget bedre).

Vi byder medlemmer af Aarhus BSS HR Executives (begrænset antal pladser) på brunch og videnudveksling torsdag den 20. september 2018. Du får inspiration og viden, krydret med praktiske eksempler og mulighed for udveksling af erfaringer og idéer med ledere fra andre organisationer.

Facilitator og Founder Mary Apostolaki fra Qebula giver dig inspiration til, hvordan du kan ruste din virksomhed til vækst i en verden præget af volatilitet, usikkerhed, kompleksitet og uklarhed. En verden, hvor kampen om de digitalt indfødte talenter kræver nye tilgange til egen organisation og processer. Derfor må du tilpasse din organisation til verden udenfor og ikke omvendt.

Workshoppen er for ledere med interesse i innovation, talentudvikling, tiltrækning og organisationsdesign. Du kan være CEO, arbejde med HR, innovation eller forretningsudvikling m.v. Kom gerne et par stykker og lad jer blive inspireret sammen. 

Som afslutning på mødet diskuterer vi jeres behov og ønsker til en opfølgende workshop, hvor vi går mere i dybden ud fra jeres aktuelle situation og ønsker på området.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Thomas Korsgaard på telefon 8715 0402

Program:


Kl. 8:15- 8:55

Brunch og kort præsentation af deltagerne

Nyd en god brunch i fagligt selskab med ligesindede

Kl. 8:55-9:00

Velkomst og introduktion

v/Kirsten Nielsen, Partner Relations Manager, Aarhus BSS Career & Alumni

Kl. 9:00 - 11:30

Mini workshop: Corporate Entrepreneurship

v/Mary Apostolaki, Founder & Qebulator, Qebula

Optakt til workshop med indsigt i, hvordan du kan udnytte den omskiftelige verden og de nye generationers behov og kompetencer til din fordel

  • Mini assessment af hvor din virksomhed befinder sig nu
  • Innovation af produkter, ydelser og forretningsmodeller
  • New ways of working – skabelse af innovationskultur (eksempelvis via accelerator/incubator eller interne innovationstiltag)
  • Next steps for din virksomhed (tool og roadmap)
 

Få sparring og gode råd af kolleger fra andre organisationer. Hør, hvad de gør på området og del dine egne erfaringer. Faciliteret mini-workshop og videndeling.

Pause undervejs.

Kl. 11:30 - 11:50

Sådan kommer du videre ... 

v/Thomas Korsgaard, markedschef, Aarhus BSS Executive

Diskussion og videndeling. Hvor er I nu? Er I klar til at arbejde dybere med, hvordan Corporate Entrepreneurship kan være med til at innovere og nytænke jeres organisation og værditilbud?

Vi skaber grobund og netværk, så I kan bruge hinanden og dele erfaringer og viden fremadrettet. Samtidig sætter vi holdet til en workshop med fokus på udvikling og implementering af jeres tilgang til området. Denne workshop holdes på et senere tidspunkt efter aftale med de interesserede.

Kl. 11:50 - 12:00

Opsamling og tak for i dag

v/Kirsten Nielsen, Partner Relations Manager, Aarhus BSS Career & Alumni