Du er her: Aarhus BSS Om Aarhus BSS Nyheder vis

Beskæftigelsesminister hædrer to Aarhus BSS-specialer

Beskæftigelsesministeriet har indstiftet to priser til kandidatspecialer i henholdsvis arbejdsmarkedsøkonomi og arbejds- og ansættelsesret. Aarhus BSS-specialer vinder begge 2016-priser.

26.06.2017 | Michael Schrøder

Fra venstre: Formand for bedømmelsesudvalget i arbejds- og ansættelsesret professor, dr. jur. Jens Kristiansen, Københavns Universitet, Lisbeth Lysdal Kamlarczyk, formand for bedømmelsesudvalget i arbejdsmarkedsøkonomi professor Michael Svarer, Aarhus BSS, Jonas Fluchtmann og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen. Foto: Ole Hasselbalch

Jonas Fluchtmann vinder prisen i arbejdsmarkedsøkonomi for sit kandidatspeciale ”Cognitive Biases in Dynamic Job Search”, mens Lisbeth Lysdal Kamlarczyk vinder prisen i arbejds- og ansættelsesret for sit kandidatspeciale ”Overenskomstsystemets udfordringer i forhold til udstationerede lønmodtagere – med særligt fokus på kontrol med arbejdsgiveres indbetaling af feriepenge”.

Med priserne fulgte 25.000 kr. til hver.

”Det er en stor fornøjelse at uddele Beskæftigelsesministeriets prisopgaver til to meget dygtige personer. Prisvinderne har begge skrevet et kandidatspeciale, der bidrager til at gøre os alle klogere. Jeg ved, at der har været mange rigtig gode bidrag, og det vidner om høj faglighed blandt de studerende og stor interesse for det arbejdsmarkedspolitiske område. Det tegner godt for fremtiden – også her i Beskæftigelsesministeriet, hvor vi har stor fokus på høj faglighed og dygtige medarbejdere. Samtidig lægger jeg som minister vægt på, at politikudviklingen tager udgangspunkt i den nyeste viden på området – det gælder både teori og praktiske erfaringer,” siger beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen i en pressemeddelelse.

Læs mere om prisen i arbejdsmarkedsøkonomi

Læs mere om prisen i arbejds- og ansættelsesret

Læs mere om Beskæftigelsesministeriets Prisopgaver 2017

Priser