Du er her: Aarhus BSS Om Aarhus BSS Nyheder

31.01.2019 | Uddannelsesnyhed

Aarhus BSS udbyder Harvard Law School-kurset Program on Negotiation

Danske ledere i såvel den private som offentlige sektor kan nu blive trænet af nogle af verdens bedste eksperter i forhandlingsteknik, når Aarhus BSS ved Aarhus Universitet udbyder det verdenskendte forhandlingskursus PON Global i samarbejde med Program on Negotiation på Harvard Law School.

17.12.2018 | Bevillinger

Professor, dr.jur. Søren Højgaard Mørup får Jorcks Fonds Forskningspris 2018

Professor, dr.jur. Søren Højgaard Mørup fra Juridisk Institut har modtaget Jorcks Fonds Forskningspris 2018 samt et rejselegat som en anerkendelse af hans forskning, der har fungeret som inspirationskilde for domstolene i flere sager.

Foto: Colourbox/ThomasG

07.12.2018 | Forskningsnyhed

Forskere bekræfter forbindelse mellem D-vitamin mangel hos nyfødte og skizofreni

Nyfødte med D-vitamin mangel har en øget risiko for at udvikle skizofreni senere i livet, rapporterer forskere fra Aarhus BSS ved Aarhus Universitet og the University of Queensland. Opdagelsen, der kan være medvirkende til at forhindre tilfælde af sygdommen, viser, at omkring otte procent af skizofreni-cases I Danmark muligvis har forbindelse med…

Jacob Lund Orquin er professor på Institut for Virksomhedsledelse (MAPP) og arbejder med forbrugerpsykologi. Foto: AU Foto

06.12.2018 | Bevillinger

Professor Jacob Lund Orquin får Sapere Aude bevilling til projekt om forbrugervalg

Jacob Lund Orquin fra Institut for Virksomhedsledelse har den 5. dec. 2018 modtaget en bevilling på 5.849.529 kroner fra Det Frie Forskningsråds Sapere Aude-program til sit projekt, der skal definere en model for forbrugernes valg af produkter.

Institutleder Peter Munk Christiansen (tv) og professor Carsten Jensen, Institut for Statskundskab, Aarhus BSS | Foto: Mia Ulvgraven

28.11.2018 | Bevillinger

EU giver prestigefuld bevilling til Aarhus BSS-forsker

Professor Carsten Jensen fra Institut for Statskundskab har netop modtaget Det Europæiske Forskningsråds Consolidator Grant, som gives til fremragende forskere med en lovende videnskabelig karriere. Det er første gang, at en forsker fra Aarhus BSS modtager bevillingen.

Viser resultater 1 til 5 ud af 167

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste