Du er her: Aarhus BSS Om Aarhus BSS Nyheder

Foto: Colourbox/ThomasG

07.12.2018 | Forskningsnyhed

Forskere bekræfter forbindelse mellem D-vitamin mangel hos nyfødte og skizofreni

Nyfødte med D-vitamin mangel har en øget risiko for at udvikle skizofreni senere i livet, rapporterer forskere fra Aarhus BSS ved Aarhus Universitet og the University of Queensland. Opdagelsen, der kan være medvirkende til at forhindre tilfælde af sygdommen, viser, at omkring otte procent af skizofreni-cases I Danmark muligvis har forbindelse med…

Jacob Lund Orquin er professor på Institut for Virksomhedsledelse (MAPP) og arbejder med forbrugerpsykologi. Foto: AU Foto

06.12.2018 | Bevillinger

Professor Jacob Lund Orquin får Sapere Aude bevilling til projekt om forbrugervalg

Jacob Lund Orquin fra Institut for Virksomhedsledelse har den 5. dec. 2018 modtaget en bevilling på 5.849.529 kroner fra Det Frie Forskningsråds Sapere Aude-program til sit projekt, der skal definere en model for forbrugernes valg af produkter.

Institutleder Peter Munk Christiansen (tv) og professor Carsten Jensen, Institut for Statskundskab, Aarhus BSS | Foto: Mia Ulvgraven

28.11.2018 | Bevillinger

EU giver prestigefuld bevilling til Aarhus BSS-forsker

Professor Carsten Jensen fra Institut for Statskundskab har netop modtaget Det Europæiske Forskningsråds Consolidator Grant, som gives til fremragende forskere med en lovende videnskabelig karriere. Det er første gang, at en forsker fra Aarhus BSS modtager bevillingen.

Foto: Colourbox

01.11.2018 | Uddannelsesnyhed

Aarhus BSS udbyder to nye erhvervskandidatuddannelser

Med to nye erhvervskandidatuddannelser inden for henholdsvis jura og teknologibaseret forretningsudvikling udvider Aarhus BSS på Aarhus Universitet nu muligheden for, at beskæftigede kan opgradere en bachelor eller professionsbachelor til en kandidatgrad.

Foto: TrygFondens Børneforskningscenter

26.10.2018 | Bevillinger

Forskning i børn og unge sikres fire år frem

En ny bevilling fra TrygFonden på 40 millioner kroner bidrager til, at TrygFondens Børneforskningscenter ved Aarhus BSS kan fortsætte sine forskningsaktiviteter frem til 2022.

Viser resultater 1 til 5 ud af 165

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste