Du er her: Aarhus BSS Om Aarhus BSS Nyheder

Nyheder

300 deltagere mødte op til Aarhus BSS' første erhvervskonference d. 2. juni. Foto: AU Foto.

03.07.2017 | Aarhus BSS

Erhvervskonference med fokus på tværfaglighed

Fredag d. 2. juni løb Aarhus BSS’ første erhvervskonference af stablen for 300 alumner, samarbejdspartnere og medarbejdere. Emnet var ledelse i den nye verden, og på programmet var både forskere fra hele Aarhus BSS og erhvervsledere. Konferencen satte dermed fokus på både fakultetets tværfaglighed og på samspillet mellem teori og praksis.

Fra venstre: Formand for bedømmelsesudvalget i arbejds- og ansættelsesret professor, dr. jur. Jens Kristiansen, Københavns Universitet, Lisbeth Lysdal Kamlarczyk, formand for bedømmelsesudvalget i arbejdsmarkedsøkonomi professor Michael Svarer, Aarhus BSS, Jonas Fluchtmann og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen. Foto: Ole Hasselbalch

26.06.2017 | Priser

Beskæftigelsesminister hædrer to Aarhus BSS-specialer

Beskæftigelsesministeriet har indstiftet to priser til kandidatspecialer i henholdsvis arbejdsmarkedsøkonomi og arbejds- og ansættelsesret. Aarhus BSS-specialer vinder begge 2016-priser.

De tre Aarhus BSS-studerende Thomas Haase Jensen, Daniel Astrup Holst-Hansen og Ingrid Arentoft Mikkelsen flankeret af rådmand Thomas Medom (tv) og beskæftigelseschef Vibeke Jensen (th)

23.06.2017 | Studerende

Aarhus BSS-studerende fik pris for opgave

For tre Aarhus BSS-studerende blev afslutningen på semestret kontant belønnet med en pris på 10.000 kr., da vinderen af dette års case-samarbejde med Aarhus Kommune blev afsløret på Rådhuset.

Professor i statskundskab Michael Bang Petersen modtager International Society of Political Psychology’s Erik Erikson Award i slutningen af juni 2017. Foto: Aarhus Universitet (fra Fakultetsfesten 2012)

15.06.2017 | Priser

Politolog modtager prestigefyldt pris i politisk psykologi

Michael Bang Petersen anerkendes som én af verdens førende unge forskere inden for politisk psykologi, når han modtager International Society of Political Psychology’s Erik Erikson Award i juni 2017.

14.06.2017 | Aarhus BSS

Jura-studerende skal dyste om arbejdsret i EU

49 jura-studerende fra 12 lande mødes den 15.-17. juni i Aarhus for at dyste i EU arbejdsret i den såkaldte Hugo Sinzheimer Moot Court Competition. Det foregår på Aarhus Rådhus, i Tinghuset og på Juridisk Institut på Aarhus BSS, Aarhus Universitet, som har arrangeret processpillet.

12.06.2017 | Aarhus BSS

Aarhus BSS-studerende vinder processpil

Studerende fra Juridisk Institut ved Aarhus BSS trak sig sejrrigt ud af årets nordiske processpil om menneskerettigheder i Stockholm i weekenden 10-11. juni.

07.06.2017 | Navne

Jura-lektor udpeget til bestyrelsen i EU-agentur

Blot 38 år gammel er lektor i EU-ret og menneskeret Louise Halleskov Storgaard blevet udpeget til at repræsentere Danmark i bestyrelsen for EU’s Agentur for Grundlæggende Rettigheder (FRA).

Foto: Lars Kruse, AU

06.06.2017 | Navne

To internationale poster til Lotte Bøgh Andersen

Professor Lotte Bøgh Andersen fra Aarhus BSS bliver bestyrelsesmedlem for den internationale sammenslutning Public Management Research Association og redaktionsmedlem på tidsskriftet International Public Management Journal. Det kommer også den danske offentlighed til gode.

Foto: NanoPack

30.05.2017 | Erhverv og økonomi

Aarhus BSS skal analysere markedet for ny avanceret emballage-teknologi

Forskere fra Aarhus BSS’s MAPP Center på Institut for Virksomhedsledelse er med i et stort europæisk projekt, der skal udvikle og teste en ny emballage-type til fødevarer lavet på naturlige, nanoteknologiske materialer.

Dorthe Døjbak Håkonsson. Foto: AU Foto

17.05.2017 | Navne

Dorthe Døjbak Håkonsson bliver nyt medlem af ATV

Professor Dorthe Døjbak Håkonsson (BTECH) er netop blevet udnævnt som nyt medlem af Akademiet for Tekniske Videnskaber (ATV) på baggrund af sin forskning.

Viser resultater 1 til 10 ud af 113

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste