Du er her: Aarhus BSS Om Aarhus BSS Nyheder

Foto: Claus Sjödin - CSPress.dk

04.05.2018 | Navne

Aarhus Universitets Forskningsfonds ph.d.-pris til Jesper Aagaard

Jesper Aagaard, Psykologisk Institut, er en ud af fem modtagere af dette års Ph.d.-pris.

Fra venstre: Hussam Mansour, Szabolcs Nagy og Søren Pind. Foto: Inge Lynggaard Hansen

04.05.2018 | Priser

Studerende fra Aarhus BSS i Herning vinder årets Innovationspris

Hussam Mansour og Szabolcs Nagy, der begge læser teknologibaseret forretningsudvikling på Aarhus Universitet i Herning vandt Innovationsprisen 2018 for deres projekt ’Smart Recycling’. Prisen på 50.000 kroner og et springboard-forløb blev overrakt af uddannelses- og forskningsminister Søren Pind i forbindelse med Forskningens Døgn.

Foto: AU Foto

02.05.2018 | Navne

23,9 millioner til Aarhus BSS-forskere

Forskere fra Aarhus BSS fik i alt 23,9 millioner kroner i bevillinger, da Det Frie Forskningsråd uddelte forskningsmidler denne uge. Prodekan for Forskning, Per Baltzer Overgaard, glæder sig over, at forskerne ved Aarhus BSS stadig er konkurrencedygtige i den fri forsknings domæne.

Det kan have uheldige konsekvenser på lidt længere sigt, at mange af de gamle etablerede demokratier ser et fald i antallet af partimedlemmer og øget personfiksering. Foto: Colourbox.com/James Edward Bourne

12.04.2018 | Forskningsnyhed

Stærke politiske partier skaber økonomisk vækst

Vi kan blandt andet takke de politiske partier for, at vi har et stabilt og økonomisk velfungerende samfund. Derfor skal vi være på vagt, når partimedlemmer falder fra og politikere i større grad sætter sig selv over partiet. Stærke partier skaber nemlig øget økonomisk vækst, viser ny forskning fra Aarhus BSS.

Illustration: Simon Andersen Nørredam

20.03.2018 | Offentligheden/ Pressen

Et hus er en datacentral

Hjemmets fire vægge er fremover en direkte kommunikationskanal mellem beboerne og fremtidens leverandører. Med støtte fra Industriens Fond stiller et nyt forskningsprojekt på Aarhus BSS skarpt på denne digitale udfordring for byggebranchen.

Viser resultater 1 til 5 ud af 154

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste