Du er her: Aarhus BSS Om Aarhus BSS Nyheder

Professor Lotte Bøgh Andersen (Foto: Ledelseskommissionen)

26.06.2018 | Navne

Lotte Bøgh Andersen i lærerkommission

Professor i statskundskab og centerleder for Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, Lotte Bøgh Andersen, er blevet udvalgt som medlem af kommission, der skal se på lærernes arbejdstid.

F.v. Annette Vissing-Jørgensen sammen med Thomas Pallesen, dekan på Aarhus BSS, og Rigmor Holst-Knudsen ved prisoverrækkelsen.

30.05.2018 | Priser

Alumne Annette Vissing-Jørgensen får Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris

Alumne fra Institut for Økonomi og nu professor ved University of California, Berkeley, Annette Vissing-Jørgensen har i dag modtaget Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris.

Foto: Claus Sjödin - CSPress.dk

04.05.2018 | Navne

Aarhus Universitets Forskningsfonds ph.d.-pris til Jesper Aagaard

Jesper Aagaard, Psykologisk Institut, er en ud af fem modtagere af dette års Ph.d.-pris.

Fra venstre: Hussam Mansour, Szabolcs Nagy og Søren Pind. Foto: Inge Lynggaard Hansen

04.05.2018 | Priser

Studerende fra Aarhus BSS i Herning vinder årets Innovationspris

Hussam Mansour og Szabolcs Nagy, der begge læser teknologibaseret forretningsudvikling på Aarhus Universitet i Herning vandt Innovationsprisen 2018 for deres projekt ’Smart Recycling’. Prisen på 50.000 kroner og et springboard-forløb blev overrakt af uddannelses- og forskningsminister Søren Pind i forbindelse med Forskningens Døgn.

Foto: AU Foto

02.05.2018 | Navne

23,9 millioner til Aarhus BSS-forskere

Forskere fra Aarhus BSS fik i alt 23,9 millioner kroner i bevillinger, da Det Frie Forskningsråd uddelte forskningsmidler denne uge. Prodekan for Forskning, Per Baltzer Overgaard, glæder sig over, at forskerne ved Aarhus BSS stadig er konkurrencedygtige i den fri forsknings domæne.

Viser resultater 1 til 5 ud af 156

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste