Du er her: Aarhus BSS Om Aarhus BSS Nyheder

Nyheder

Årets prismodtagere på Aarhus BSS. F.v. ses Anne Bøllingtoft, Mads Elbæk Sørensen, Thomas Pallesen (dekan Aarhus BSS), Helene Helboe Pedersen og Barbara Bertelsen. Foto: Anders Trærup.

Årets priser på Aarhus BSS

Traditionen tro er der i forbindelse med sommerfesten uddelt en række priser på Aarhus BSS. Få en oversigt over prismodtagerne her.

Foto: Anders Trærup

Årets administrative medarbejder

”Jeg møder folk, hvor de er,” siger IT-medarbejder Mads Elbæk Sørensen fra Aarhus BSS IT-support, der modtager prisen som årets administrative medarbejder. For ham er hvert enkelt menneske i centrum – og det ser han som hemmeligheden bag god service. Vi har snakket lidt med Mads om prisen, det at levere god service og hvad han mon skal bruge…

Prodekan Per Andersen, Aarhus BSS, overrækker pris til årets underviser 2017, lektor Anne Bøllingtoft. Foto: Anders Trærup
Lektor Anne Bøllingtoft er Årets underviser 2017. Foto: Anders Trærup.

Årets underviser 2017

Stort tillykke til årets underviser 2017: Lektor Anne Bøllingtoft, Institut for Virksomhedsledelse.

Dekan Thomas Pallesen, Aarhus BSS, overrækker pris til årets alumne på Aarhus BSS 2017, departementschef i Justitsministeriet Barbara Bertelsen. Foto: Anders Trærup
Departementschef i Justitsministeriet, cand.jur. Barbara Bertelsen er årets alumne på Aarhus BSS 2017. Foto: Anders Trærup.

Samfundskirurg i orkanens øje

Årets alumne er kendt for at være en juridisk ildsjæl, en arbejdshest og en knusende dygtig leder. De egenskaber har Barbara Bertelsen haft rigt brug for i sine foreløbige godt to år som departementschef i Justitsministeriet.

Helene Helboe Pedersen fik prisen overrakt af prodekan for forskning Per Baltzer Overgaard ved Sommerfesten på Aarhus BSS fredag den 18. august 2017. Foto: Anders Trærup
Vinder af årets forskerpris på Aarhus BSS blev lektor i statskundskab Helene Helboe Pedersen. Foto: Anders Trærup

21.08.2017 | Priser

Årets forsker er taknemlig for hård kritik

Lektor i statskundskab Helene Helboe Pedersen vinder årets forskningspris for sin omfattende forskningsproduktion inden for politisk repræsentation og for sit værdifulde bidrag til Aarhus BSS som underviser, formidler og medlem af en række arbejdsgrupper.

Kemoterapi kan påvirke hjernens netværk og forringe hukommelsen, viser nyt studie fra Aarhus BSS og Aarhus Universitetshospital. Foto: Colourbox

11.08.2017 | Forskningsnyhed

Kemoterapi gør dig dårligere til at huske

300 deltagere mødte op til Aarhus BSS' første erhvervskonference d. 2. juni. Foto: AU Foto.

03.07.2017 | Aarhus BSS

Erhvervskonference med fokus på tværfaglighed

Fredag d. 2. juni løb Aarhus BSS’ første erhvervskonference af stablen for 300 alumner, samarbejdspartnere og medarbejdere. Emnet var ledelse i den nye verden, og på programmet var både forskere fra hele Aarhus BSS og erhvervsledere. Konferencen satte dermed fokus på både fakultetets tværfaglighed og på samspillet mellem teori og praksis.

Fra venstre: Formand for bedømmelsesudvalget i arbejds- og ansættelsesret professor, dr. jur. Jens Kristiansen, Københavns Universitet, Lisbeth Lysdal Kamlarczyk, formand for bedømmelsesudvalget i arbejdsmarkedsøkonomi professor Michael Svarer, Aarhus BSS, Jonas Fluchtmann og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen. Foto: Ole Hasselbalch

26.06.2017 | Priser

Beskæftigelsesminister hædrer to Aarhus BSS-specialer

Beskæftigelsesministeriet har indstiftet to priser til kandidatspecialer i henholdsvis arbejdsmarkedsøkonomi og arbejds- og ansættelsesret. Aarhus BSS-specialer vinder begge 2016-priser.

De tre Aarhus BSS-studerende Thomas Haase Jensen, Daniel Astrup Holst-Hansen og Ingrid Arentoft Mikkelsen flankeret af rådmand Thomas Medom (tv) og beskæftigelseschef Vibeke Jensen (th)

23.06.2017 | Studerende

Aarhus BSS-studerende fik pris for opgave

For tre Aarhus BSS-studerende blev afslutningen på semestret kontant belønnet med en pris på 10.000 kr., da vinderen af dette års case-samarbejde med Aarhus Kommune blev afsløret på Rådhuset.

Professor i statskundskab Michael Bang Petersen modtager International Society of Political Psychology’s Erik Erikson Award i slutningen af juni 2017. Foto: Aarhus Universitet (fra Fakultetsfesten 2012)

15.06.2017 | Priser

Politolog modtager prestigefyldt pris i politisk psykologi

Michael Bang Petersen anerkendes som én af verdens førende unge forskere inden for politisk psykologi, når han modtager International Society of Political Psychology’s Erik Erikson Award i juni 2017.

Viser resultater 1 til 10 ud af 119

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste