Ledige stillinger

School of Business and Social Sciences

Undervisningsassistent i EU-ret på Juridisk Institut, Aarhus BSS 974512

Ved Juridisk Institut er et antal stillinger som undervisningsassistent på bacheloruddannelsen ledige til besættelse pr. 1 September 2018.


Fagområde

Stillingerne omfatter fagområdet EU-ret.


Stillingens indhold

Stillingen består i at undervise og eksaminere i EU-ret som en del af faget Folkeret og EU-ret på den juridiske bacheloruddannelse. Undervisningen er rettet mod deltagerne på deltidsstudiet og består af 5 aftener af ca. 4 timer.


Kontakt

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til professor Karsten Engsig Sørensen, tlf. 8716 4915, e-mail: kes@law.au.dk.

Hvis du har behov for hjælp til at uploade din ansøgning eller har spørgsmål vedr. rekrutteringsprocessen, bedes du kontakte HR-supporter Regitze Arnbjerg, tlf.: 8715 2174, e-mail: rma@au.dk.


Dine kvalifikationer

Ansættelse som undervisningsassistent forudsætter en juridisk kandidatuddannelse.

Undervisningens tidsmæssige placering fastlægges endeligt af Studienævnet, og det er ikke muligt at tage individuelle hensyn. Det endelige undervisningstidspunkt fremgår af undervisningsplanen.

KvalifikationskravAnsøgerne skal have opnået en kandidatgrad eller tilsvarende uddannelse på kandidatniveau.

Formalia

  • Ansættelse sker i henhold til Cirkulære om timelønnet undervisning (undervisningsassistenter).
  • Ansøgningen skal vedlægges, kopi af eksamensbevis og eventuel dokumentation for tidligere undervisningsvirksomhed.
  • Ansøgning samt bilag sendes online via nedenstående link.
  • Materiale der ikke kan uploades sammen med ansøgningen kan indsendes i 3 eksemplarer til Aarhus BSS HR & Ph.d., Aarhus School of Business and Social Sciences, Tåsingegade 1, bygning 1447, 8000 Aarhus C, og må være Aarhus BSS HR & Ph.d. i hænde senest ved ansøgningsfristens udløb. Det indsendte materiale mærkes med det ID nummer, som er anført i den mail, du modtager som kvittering for online fremsendelse af ansøgningen.
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist

Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest:

31.05.2018
Søg stilling online her

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 40.000 studerende og 8.000 medarbejdere med et årligt budget på 6,4 mia. kr. Læs mere på www.au.dk.