LederLounge: Gør forskelle til forretning - det handler om branding

Gå ikke glip af netværkseventet, LederLounge, hvor du præsenteres for de konkrete beviser på brandingværdien af mangfoldighed. Du får både de bedste medarbejdere, en sund ledelseskultur og produkter, der sælger. Glæd dig til at møde to administrerende direktører og en forsker, der sætter fakta på spidsen og klæder dig på til at handle.

08.03.2017 | Kit Krüger

Dato fre 07 apr
Tid 08:00 10:00
Sted Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygning 2610, øvre multirum

LederLounge er en række eksklusive netværksevents for private og offentlige ledere og HR-ansvarlige, hvor deltagerne udveksler erfaringer, skaber relationer og får nye lederredskaber.
Du kan blandt andet møde: Alumner fra Aarhus BSS, Djøf-medlemmer, medlemmer af CABIs virksomhedsnetværk og deltagere i Aarhus Charter for Mangfoldighed.

07.30Indtjek og morgenbrød
08.00

Velkomst v. Carsten Sørensen, Institutleder på Institut for Økonomi, Aarhus BSS.

Åbning af lederlounge v. Susanne Hoeck, Ledelseskonsulent i Djøf og journalist

08.10

Mohammed vs Peter: Det rigtige navn giver adgang til jobbet v. Malte Rokkjær Dahl, Ph.d. stipendiat, KU

Mange fluer med ét smæk: Hjælp samfundet og styrk din virksomhed, så forretningen vokser v. Duc Huy Nguyen, ‎adm. direktør, Jobs Partner A/S