LederLounge: Gør forskelle til forretning - det handler om branding

Gå ikke glip af netværksarrangementet Lederlounge, hvor du præsenteres for konkrete beviser på brandingværdien af mangfoldighed.

08.03.2017 | Kit Krüger

Dato fre 29 sep
Tid 07:30 10:30
Sted Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygning 2610, øvre multirum

Vi sætter fakta på spidsen og kommer med konkrete forslag til, hvordan du og din virksomhed kan gøre forskelle til forretning.

Det er bevist ad flere omgange, at mangfoldige virksomheder får:
• De bedste medarbejdere
• En sund ledelseskultur
• Produkter, der sælger

Denne gang ser vi blandt andet nærmere på, hvordan man skaber en multikulturel gazelle-virksomhed med et stærkt brand, og hvordan krav om social ansvarlighed fra kunderne afspejler sig helt kontant.
 
LederLounge er en række eksklusive netværksevents for private og offentlige ledere og HR-ansvarlige, hvor deltagerne udveksler erfaringer, skaber relationer og får nye lederredskaber.

LederLounge er et samarbejde mellem Aarhus Kommune, CABI, DJØJ og Aarhus BSS, og afholdes to gange om året i Aarhus og i København.

Tilmeld dig her 

Program

07.30Indtjek og morgenmad
08.00 Velkomst
08.10

Knæk kønnets koder v/ Betina Rennison, docent, ph.d., centerleder for VIA Ledelse & Organisationsudvikling.

08.35 Mange fluer med ét smæk – Hjælp samfundet og styrk din virksomhed, så forretningen vokser, v/ Duc Huy Nguyen, adm. direktør, Jobs Partner A/S
09.00Pause
09.10 Break out session v/Jacob Thorn, konsulent, Cabi
09.30 Cut the Crap – kunder og forbrugere sluger ikke politisk korrekthed, v/Mona Juul, adm. direktør, envision A/S
10.00 Break out session v/Susanne Hoeck, chef- og ledelseskonsulent, Djøf
10.20 Afrunding
10.30 Networking

Om oplægsholderne

Duc Huy Nguyen. ‎Adm. direktør, Jobs Partner A/S 

Duc Huy Nguyen er administrerende direktør i Jobs Partner A/S, som han grundlagde i 2008. Siden er det gået stærkt. Successen med at integrere mennesker med anden etnisk baggrund er blevet til en gazelle-virksomhed med afdelinger i hele landet. Med til historien hører Ducs egen fortælling, der starter, da han ankom som bådflygtning til Danmark i 1986. Hans vision blev at skabe en vækstvirksomhed, så han kunne give noget tilbage til det samfund, som tog godt imod ham.

Mona Juul. Adm. direktør, Envision Reklamebureau A/S

Mona Juul er administrerende direktør i Envision Reklamebureau A/S. Bureauet nøjes ikke med at lave traditionel markedsføring, men samler også den viden og de tendenser, der opfanges undervejs. Hør, hvordan hun oplever, at kravet om mangfoldighed afspejler sig helt kontant, hvad enten der skal sælges is, energi eller elektronik.

Betina Rennison, docent, ph.d., centerleder for VIA Ledelse & Organisationsudvikling

Betina Rennison er docent i ledelse, forfatter og foredragsholder. Hendes særlige forskningsinteresse kan indrammes ved fire M’er: Management, Magt, Mangfoldighed og Mening. Hun er medlem af Editorial Board for Journal of Leadership and Management og har blandt andet skrevet bogen ‘Knæk kønnets koder - kvinder i ledelse’ (Gyldendal 2012). Udover sin ansættelse på VIA er Betina Rennison tilknyttet Aalborg Universitet som underviser og censor.

Praktisk information

  • Dato: 29. september 2017
  • Tid: 07.30 - 10.30
  • Sted: Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V
  • Sprog: Dansk
  • Pris: Gratis (men tilmelding er nødvendig)

Aarhus BSS